Programul de mentorat GPeC Proficiency 2024 și Premiul “Vocea clienților” pentru magazine online

de | 15/04/2024

Reading Time: < 1 minute

Orice consumator informat caută în prealabil recenzii despre acel magazin sau despre produsul dorit, înainte de a plasa o comandă online.

TRUSTED.RO, prin sistemul Feedback.trusted.ro, oferă această facilitate prin colectarea de recenzii doar de la clienții reali, printr-un sistem complet transparent și independent față de magazinul online. Astfel dăm o voce fiecărui client al magazinului online înscris în program și arătăm public nota acordată.

În acest moment avem peste 90 de magazine online active și peste 400.000 de recenzii înregistrate, toate de la clienți 100% reali ai acestor magazine. 

Dacă vrei sa iți înscrii magazinul în cursa de a câștiga premiul Vocea Clienților – ediția 2024, cu alte cuvinte să ai magazinul online câștigător cu cea mai bună medie în opiniile clienților și să te facem remarcat pe scena GPeC în toamna 2024, iată ce trebuie să faci în prealabil: 

– să te înscrii în programul de mentorat GPeC Proficiency 2024

– să implementezi sistemul Feedback.trusted.ro (oferit gratuit magazinelor înscrise la GPeC Proficiency)

– să ai minim 100 de recenzii înregistrate în perioada 1 noiembrie 2023 – 15 septembrie 2024 

Un premiu care îți va aduce nu doar aplauze la scenă deschisă în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2024, dar va fi și un pas important în creșterea businessului tău, prin recunoștința oferită de clienți și împărtășirea opiniilor lor cu alți potențiali clienți. 

Dacă ai un magazin lansat în ultimii 2 ani, dă-ne un mesaj la contact@trusted.ro cu numele magazinului și data lansării pentru a primi o ofertă specială.

În 2023 câștigătorul premiului Vocea Clienților a fost un magazin online cu articole pentru copii, in 2022 de asemenea, iar în 2021 un magazin online cu produse orientate spre o alimentație sănătoasă. Anul acesta poți fi tu marele câștigător! Înscrie-te acum

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne