Ai un magazin online?
Cumperi online?
Ai un site comercial?

Partenerii programului TRUSTED.ro pentru magazine online

2Performant este un ecosistem ce pune în legătură specialiștii de marketing online, web developerii, publisherii și bloggerii cu magazine online și brand-uri, pe baza unui model de cost pe vânzare.


Prin acest parteneriat, Avanticart.ro dorește să ofere un avantaj clienților săi (magazine online), să-i îndrume de la început spre un mediu transparent, conform legislației în vigoare, pentru a beneficia la rândul lor de încrederea clienților finali. Magazinele beneficiază de instalare și migrare gratuită de pe platformele OpenCart, Magento, PrestaShop și WooCommerce. Detalii despre parteneriat.


Prin parteneriatul cu TRUSTED.ro, ContentSpeed oferă clienților săi un câștig imediat: certificarea siguranței oferite de magazinele construite de ContentSpeed. Toate magazinele care dețin Marca de Încredere TRUSTED.ro pot profita de oferta de 50% reducere la plata pe an pentru pachetele StartUp. Detalii despre parteneriat.


Clienții firmei Silkweb care vor folosi platforma Silkmart vor primi câteva avantaje competitive: reducere de 10% la taxa anuală, site-ul nou înscris poate fi verificat și mai devreme de șase luni. Detalii despre parteneriat.


Extended – Toate magazinele dezvoltate de UIS prin platforma Extended vor fi preînrolate TRUSTED.ro (adică vor fi construite conform standardelor TRUSTED) și vor obține marca de încredere imediat ce împlinesc minimum 6 luni de existență în piață. Detalii despre parteneriat.


 

Magazinele atestate TRUSTED.ro beneficiază de ștampilarea digitală a paginilor care conțin precizările legale: termeni și condiții, confidențialitate, dreptul de retragere din contract (retur). Detalii despre parteneriat.


Magazinele atestate TRUSTED.ro care doresc să anunțe la Ecomjobs.ro posturi noi în cadrul firmelor lor au o reducere de 20% la prețul pe fiecare anunț.


ecompedia.ro este un site în care puteți pune întrebări de tot felul din domeniul comerțului electronic, iar echipă noastră de specialiști sau alți proprietari de magazine online va pot veni în ajutor, răspunzând GRATUIT, din propriile experiențe, prin recomandări, exemple sau chiar critici constructive.


 

Magazinele online vor beneficia de o reducere de 50 de euro la taxa de instalare. De asemenea, WebDigital le va prezenta partenerilor săi avantajele statutului de membru în rețeaua magazinelor de încredere TRUSTED.ro și va susține inițiativele de promovare ale rețelei TRUSTED.ro. Detalii despre parteneriat.


InboxTarget a dezvoltat sistemul de feedback Opinii de Încredere pe care unele magazine atestate TRUSTED.ro au ales să-l implementeze. Acest sistem gestionează obiectiv feedback-ul cumpărătorilor verificați și publică o notă medie a magazinelor online.