Parteneri

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

Partenerii programului TRUSTED.ro pentru magazine online

2Performant

2Performant.ro este un ecosistem ce pune în legătură specialiștii de marketing online, web developerii, publisherii și bloggerii cu magazine online și brand-uri, pe baza unui model de cost pe vânzare. Pentru magazinele membre TRUSTED.ro, 2Performant oferă: reducere la jumătate a abonamentului lunar de rețea și o scădere cu 5% a comisionului de rețea.  Astfel, pentru abonamentul Start-up, magazinele deținătoare ale Mărcii de Încredere TRUSTED vor plăti 14,5 euro pentru abonamentul lunar (în loc de 29 de euro) și 35% comision de rețea (în loc de 40%).

Avanticart.ro

Prin acest parteneriat, Avanticart.ro dorește să ofere un avantaj clienților săi (magazine online), să-i îndrume de la început spre un mediu transparent, conform legislației în vigoare, pentru a beneficia la rândul lor de încrederea clienților finali. Magazinele beneficiază de instalare și migrare gratuită de pe platformele OpenCart, Magento, PrestaShop și WooCommerce.

ContentSpeed

În baza parteneriatului îndelungat, toate magazinele online înrolate în sistemul TRUSTED.ro beneficiază din partea ContentSpeed de o Temă de Design din gama VALUE absolut GRATUIT. Puteți alege din peste 30 de teme responsive gândite specific pentru fiecare nisă.

GoMag

Clienții firmei Silkweb care vor folosi platforma GoMag vor primi câteva avantaje competitive: reducere de 10% la taxa anuală și site-ul nou înscris poate fi verificat și mai devreme de șase luni.

Extended

Toate magazinele dezvoltate prin intermediul platformei Extended vor fi preînrolate TRUSTED.ro (adică vor fi construite conform standardelor TRUSTED) și vor obține Marca de Încredere imediat ce împlinesc minimum 6 luni de existență în piață.

Ecomjobs.ro

Magazinele atestate TRUSTED.ro care doresc să publice anunțuri la Ecomjobs.ro, despre posturi noi în cadrul firmelor lor, au o reducere de 20% la prețul pe fiecare anunț.

Ecompedia

Ecompedia.ro este un site în care puteți pune întrebări de tot felul din domeniul comerțului electronic, iar echipă noastră de specialiști sau alți proprietari de magazine online va pot veni în ajutor, răspunzând GRATUIT, din propriile experiențe, prin recomandări, exemple sau chiar critici constructive.

WebDigital

Magazinele online vor beneficia de o reducere de 50 de euro la taxa de instalare. De asemenea, WebDigital le va prezenta partenerilor săi avantajele statutului de membru în rețeaua magazinelor de încredere TRUSTED.ro.

Newsman.ro

În cadrul parteneriatului, Newsman.ro oferă:
20% discount lunar în primul an
sau
40% discount dacă plata se face în avans pe 12 luni
plus
1 custom e-commerce template + 1 curs rapid de inițiere în newslettere / automatizare (online sau la sediul Newsman).

Netopia Payments

Procesatorul de plăți Netopia Payments oferă magazinelor atestate TRUSTED.ro o oferta speciala:

  • 0 lei cost deschidere cont în platforma NETOPIA Payments
  • 0 lei cost mentenanță serviciu plata cu cardul
  • comision 0.99% + 0.30 Lei + TVA per tranzacție finalizată cu succes
  • comision aferent cardurilor speciale (vacanță, masă, cadou, cultură), business și emise în afara UE: 2.3% + TVA per tranzacție finalizată cu succes
  • decontare la 3 zile
  • sistem de antifraudă dezvoltat intern
  • procesare in timp real 3DSecure
  • plata cu cardul in rate egale fără dobânda oferită de băncile noastre partenere: Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank si BRD Finance

Avocatnet.ro

Magazinele online care dețin Marca de Încredere TRUSTED.RO au posibilitatea de a accesa serviciile Premium de la Avocatnet.ro, alături de peste 7.000 de companii, cu 20% reducere, dacă nu sunt deja abonate. De asemenea, abonații au acces și la cursurile specializate Avocatnet.ro. Pe de altă parte, la înscrierea în TRUSTED.RO, afacerile online ale clienților Avocatnet.ro primesc o reducere de 20% a taxei anuale TRUSTED.RO.