Pașii

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

Cum obții Marca de Încredere TRUSTED.ro pentru magazinul tău online?

Citește standardele și contractul

Pasul 1

Citește cu atenție standardele TRUSTED.ro pentru magazinele online și Contractul pentru utilizarea TRUSTED.ro.

k
Completează formularul
Efectuează plata

Pasul 2

Complează formularul de înscriere și achitată taxa de 240 de euro +TVA (emisă la cursul BNR din ziua facturării) pe baza facturii pe care o vei primi de la noi după înscriere. Această taxă include:

Factura se va achita din contul firmei care administrează magazinul online în contul TRUSTED.ro menționat în factură.

i
Primești auditul

Pasul 3

După confirmarea plății, vei primi un e-mail detaliat cu nivelul de îndeplinire a standardelor. Dacă sunt lucruri de completat/corectat pe site îți vom trimite  informații cu privire la problemele semnalate și le vei modifica pe site.

Faci modificările din audit pe website

Pasul 4

După îndeplinirea tuturor standardelor, vei primi un cod pentru a implementa pe magazinul online marca TRUSTED.ro. Acest cod trebuie inserat cel puțin pe prima pagină a site-ului magazinului online. Vom comunica și în privința implementarii sistemul Opinii de Încredere dacă dorești. 

Pe întreaga durată a deținerii Mărcii de Încredere TRUSTED.ro, recomandarea noastră este ca magazinele online să îndeplinească standardele. Oricine poate sa trimită o plângere cu privire la neîndeplinirea unuia dintre ele și vă vom contacta dacă sunt probleme în acest sens. De asemenea, aveți obligația de a ne anunța dacă vă schimbați datele de contact, datele firmei sau elementele grafice de identificare ale magazinului.

La 11 luni de la acordarea mărcii de Încredere TRUSTED.ro vom trimite un email dacă dorești să continui să fii membru TRUSTED.ro pentru încă 1 an și se reia procedura, începând cu punctul 3.