Ai un magazin online?
Cumperi online?
Ai un site comercial?

Pentru a obține MARCA DE ÎNCREDERE TRUSTED.ro, orice site de comerț electronic trebuie să îndeplinească următoarea procedură descrisă mai jos. Marca este acordată doar în condițiile respectării standardelor Trusted.ro, pentru o perioadă de 12 luni și poate fi reînnoită pe o perioadă similară.

Citiți cu atenție standardele TRUSTED.ro pentru magazinele online sau pentru site-urile comerciale (B2B) și Contractul pentru utilizarea Trusted.ro.

 Completați formularul de înscriere și achitați pe 1 an taxa de 20 de euro (+TVA) / lună, la cursul BNR din ziua facturării, pe baza facturii pe care o veți primi de la noi după înscriere. Această taxă include:

Factura se va achita numai în lei, din contul firmei care administrează magazinul online în contul TRUSTED.ro menționat în factură.

După confirmarea plății, veți primi un email detaliat cu nivelul de îndeplinire a standardelor. Dacă mai sunt unele lucruri de completat/corectat, veți fi informat cu privire la problemele semnalate și reevaluat după corectarea lor, până la îndeplinirea tuturor standardelor.

După îndeplinirea tuturor standardelor, primiți de la TRUSTED.ro un cod HTML ce trebuie inserat cel puțin pe prima pagină a site-ului magazinului online.

Pe întreaga durată a deținerii Mărcii de Încredere TRUSTED.ro, trebuie să îndepliniți standardele. Oricine poate sa trimită o plângere cu privire la neîndeplinirea unuia dintre ele și vă vom contacta dacă sunt probleme în acest sens. De asemenea, aveți obligația de a ne anunța dacă vă schimbați datele de contact, datele firmei sau elementele grafice de identificare ale magazinului.

În maximum 7 luni de la data de la punctul 4, se va face un nou audit al site-ului care va identifica dacă standardele sunt îndeplinite. Veți primi un e-mail daca au fost identificate probleme în acest sens și veți fi rugat să procedați la remedierea lor, dacă este cazul.

În maximum 12 luni de la data de la punctul 4, veți primi o informare dacă doriți să continuați utilizarea Trusted.ro pentru încă 1 an și se reia procedura, începând cu punctul 3.

Categorii de magazine și site-uri înscrise