Buy4baby.ro – magazinul câștigător al Voice of Customer Award 2022

de | 28/09/2022

Reading Time: < 1 minute

Ca în fiecare an, în cadrul Galei Premiilor E-commerce premiem magazinul online cu cea mai mare medie în rândul recenziilor înregistrate prin sistemul Feedback.trusted.ro, sistem prin care pot lăsa o opinie doar persoanele care au cumpărat din acel magazin, oferind astfel încredere consumatorilor. 

Ca și criterii preliminare, am vizat ca magazinele să aibe:

  • sistemul Feedback.trusted.ro implementat și 
  • minim 100 de opinii înregistrate în perioada 1 iunie – 19 septembrie 2022

Câștigătorul premiului Vocea Clientului 2022 este magazinul online buy4baby.ro cu media 9,91, pe care îi felicităm atât pentru premiul în sine, cât și pentru evoluția frumoasă, dat fiind faptul că s-au situat pe locul 2 atât in 2020, cât și in 2021.

Pe locul 2 in acest an s-a situat magazinul republicabio.ro cu media 9,87, iar pe locul 3 magazinuldesah.ro cu media 9,86. Felicitări și lor!

Premiul Vocea Clientului este un premiu mult râvnit de magazinele online, reprezentând de fapt recunoștința muncii lor de zi cu zi, prin ochii clienților. În acest moment sunt peste 100 de magazine online care colectează recenziile clienților prin sistemul Feedbak.trusted.ro, inregistrând aproximativ 300.000 de opinii până acum. 

Lista completă a câștigătorilor din cadrul GPeC o regăsiți aici. 

Sunt mulți factori care influențează satisfacția clienților, de la primul pas pe care aceștia îl fac pe site-ul respectiv și până când ajung să se bucure de produsele și/sau serviciile achiziționate. Mereu este loc de mai bine, iar dacă dețineți un magazin online și nu stiți ce aveți de făcut pentru a-l îmbunătăți, vă recomandăm înscrierea în programul GPeC Proficiency, programul de mentorship pentru magazinele online, beneficiind de un audit complex bazat pe 200 de criterii de verificare și consultanță 1-to-1 de la peste 30 de specialiști e-commerce. 

 

 

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne