Republicabio.ro a câștigat Premiul Vocea Clienților 2021 cu media 9,85

de | 3/11/2021

Reading Time: < 1 minute

Vocea clienților contează în practică, nu doar în teorie,  motiv pentru care în fiecare an în cadrul competiției GPeC, premiem magazinele cu cele mai bune rezultate în urma recenziilor date de clienții care au cumpărat de pe site. 

Pentru a putea participa la acest concurs, magazinele online au îndeplinit următoarele condiții preliminare:

  • Să fie înscris în competiția GPeC și să aibe implementat sistemul de recenzii Feedback.trusted.ro 
  • Să aibe cel puțin 100 de recenzii colectate în perioada 1 iunie – 15 octombrie 2021. 

Republicabio.ro este magazinul câștigator în 2021 cu media 9,85, ceea ce arată încrederea foarte mare pe care clienții le-o acordă, datorită produselor și serviciilor oferite, și confirmă locul 1 luat și în alți ani precedenți.

Pe locul 2 s-a situat magazinul buy4baby.ro, cu media 9,83, iar pe locul 3, magazinul marcoser.ro cu media 9,76. 

Felicitări câștigătorilor, dar și tuturor magazinelor care țin cont de opinia clienților lor, iar managerii acestora ne-au confirmat că feedbackul primit din partea clienților îi ajută să își crească business-ul! 

Acest lucru este vizibil și prin faptul că marea majoritate a magazinelor din sistemul de Feedback.Trusted.ro au o medie de peste 9.  În acest moment sunt 127 de magazine ce folosesc in mod activ sistemul Feedback.trusted.ro si am colectat pana acum peste 220.000 de opinii din partea clienților acestor magazine online, opinii ce pot fi vizualizate oricând, de către orice consumator. 

Dacă și voi vă doriți să implementați sistemul de recenzii dezvoltat de noi, Feedback.trusted.ro, și să oferiți astfel transparența și un plus de încredere consumatorilor, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@trusted.ro 

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne