Vizitatorii magazinului tău prețuiesc consultanța primită | Vocea clientului

de | 26/11/2018 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Calitatea consultanței tehnice pe care ești dispus să o oferi celui ce se arată interesat de ceea ce comercializezi face parte din instrumentele tale de marketing. Important este să fii calibrat pe nevoia reală a celui ce întreabă, să o înțelegi și, împreună, să găsiți soluțiile optime și un raport nevoi-preț-calitate care să satisfacă.

Pe termen lung, brand-ul tău are de câștigat la capitolul încredere, având în vedere că oamenii comunică intens pe rețelele de socializare despre experiențele de cumpărare, iar aceste opinii influențează deciziile altor potențiali clienți. 

Iată modul în care magazinele din sistemul Feedback.Trusted.ro oferă sfaturi utile vizitatorilor:


Țineți-o tot așa cu consultările deoarece sunt mulți clienți care ar cumpăra produse greșite. Vă mulțumesc!

Magyari – Harghita, RATING: 10/10


Mi-a plăcut foarte mult interacțiunea cu doamna care mi-a răspuns de fiecare dată, la telefon, atunci când am avut o întrebare sau nelămurire.

Anonim – București, RATING: 10/10


Firmă serioasă, personal amabil și pregătit.

Mihai – Ilfov, RATING: 10/10


Amabilitatea cu care am fost tratată și lămurirea tuturor neclarităților mele, dacă le-am avut. Prompți, rapizi și foarte, foarte serioși!

Pascariu – Botoșani, RATING: 10/10


Ar fi fost bine pentru mine dacă eram întrebat de accesorii. Le-am cumpărat de la un magazin mai apropiat. Poate trebuia să întreb eu ce e în cutia cu accesorii și .. ce nu e. Una peste alta, sunt mulțumit!

Grigore – București, RATING: 10/10


Asistența primită pentru alegerea produsului a fost excepțională!

Anonim – București, RATING: 10/10


Am fost tratată cu foarte mult profesionalism! Reprezentanții Bio sunt prietenoși și se asigură că găsesc, împreună cu clientul, cel mai bun mod de a te ajuta. Felicitări!

Anonim – Cluj, RATING: 10/10


Comanda a fost livrată extrem de rapid, prețurile sunt avantajoase, consultantul de vânzări a dat dovadă de profesionalism.

Anonim, RATING: 10/10


Am fost consiliat pentru alegerea celei mai eficiente soluții pentru upgradarea vechiului sistem de supraveghere. Am rămas cu impresia că expertul care a realizat interfața între firma vânzătoare și cumpărător a făcut totul ca și cum ar fi fost un sistem pentru propria sa utilizare. Încă o dată, mulțumiri!

Cristea – Iași, RATING: 10/10


Ar trebui îmbunătățită partea de consultanță în sensul că am făcut o comandă în care am pus chestii de care nu am avut nevoie și pe care a trebuit să le returnez. Ar fi fost de folos dacă un consultant m-ar fi contactat și ar fi înțeles mai bine care e nevoia, ca pe urmă să facă recomandarea potrivită.

Moise – Dâmbovița, RATING: 8/10


> Periodic, alegem unul sau mai multe comentarii care ne plac cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere și îl/le adăugăm în rubrica Vocea Clientului sau Opinia Săptămânii.

69.599 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe Feedback.TRUSTED.ro, dintre care 2.395 în ultimele 30 de zile.

67 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro și InboxTarget.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne