Clienții tăi se așteaptă să le recompensezi loialitatea | Opinia Săptămânii

de | 9/08/2018 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Clienții fideli magazinului tău, cei care achiziționează cu regularitate, sunt încântați de atenția și implicarea pe care le-o arăți. Poți să le răsplătești loialitatea prin oferte personalizate,  reduceri pe loc, cuvinte de mulțumire sau orice altceva.

Din punct de vedere psihologic, este important să fii cât mai des prezent în mintea celor ce sunt interesați de oferta ta, să o populezi cu mesaje utile, atractive și de apreciere pentru încrederea pe care o primești și pentru achizițiile procesate în magazinul tău.


M-aș bucura dacă ar exista și un program de recompensare a clienților care aduc un număr considerabil de comenzi. Personal, în ultimii ani, am făcut comenzi de câteva zeci de mii de lei, în numele a mai multor persoane juridice din județul Dâmbovița. Vă mulțumesc!

Silviu, Dâmbovița – RATING: 10/10


Sugestii: reduceri la prețul de livrare, oferte pentru clienții fideli, mai multe produse în stoc pentru mărimile mici. Aveți foarte puține produse mărimea XS.

Ileana, București – RATING: 9/10


 

Sunt client fidel de mai mulți ani! Sunt foarte mulțumit sub multiple aspecte: atât al managementului, al relațiilor cu clienții cât, mai ales, al diversității și calității de excepție a produselor oferite spre vânzare. Succes!

Anonim – RATING: 10/10


Poate ceva discount-uri?

Ionel, Bacău – RATING: 10/10


Foarte mulțumit. Procesarea comenzii a fost foarte rapidă și produsul conform. O surpriză plăcută -reducerea de preț… la un preț oricum cel mai bun din piață!!

Mircioaga, Argeș – RATING: 10/10


Sunt foarte mulțumită de promptitudinea preluării comenzii, de livrare, de faptul că am primit și un mic cadou :-). Mulțumesc! Sigur voi reveni!

Georgiana, Timiș – RATING: 10/10


> Periodic, alegem unul sau mai multe comentarii care ne plac cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere și îl/le adăugăm în rubrica Opinia Săptămânii.

> 61.451 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe Feedback.TRUSTED.ro, dintre care 1.238 în ultimele 30 de zile.

67 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro și InboxTarget.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne