Clienții fericiți mulțumesc magazinelor pentru că există pe piață. Opinia săptămânii – RepublicaBIO.ro

de | 10/07/2017 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Clienții magazinelor online mulțumesc pentru diverse motive, dar de cele mai multe ori ei sunt impresionați de un cadou primit în colet sau doar sunt fericiți că nu au fost probleme cu livrarea.

Magazinul online Republica Bio a primit o opinie în care clientul este fericit că există acest magazin pe piața de e-commerce din România. Comentariul de mai jos intră la opinia săptămânii pe blogul TRUSTED.

? „Produsele sunt super, livrarea a fost incredibil de rapida,sunt foarte multumita si va multumesc ca existati si ca v-am intalnit cu siguranta am sa mai comand cu mare drag de la voi”, scrie un client al magazinului din Călărași.

➡️ #OpiniiDeÎncredere

Magazinul online RepublicaBIO.ro a implementat OPINII DE ÎNCREDERE pe 24 mai 2017 și are în prezent 87 de opinii verificate și o notă medie de 9,8 din 10.

În fiecare săptămână alegem un comentariu care ne inspiră, care ne place cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere. ➡️ Toate opiniile săptămânii pot fi găsite aici!


MILESTONES Opinii de Încredere

? 33,411 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe ➡️ www.opiniideincredere.ro, dintre care 1,577 în ultimele 30 de zile.

?️ 60 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne