Livrează comanda online în aceeași zi pentru a-ți impresiona clienții. Opinia săptămânii – Gadgetway.ro

de | 26/06/2017 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Livrarea este o mare problemă pentru magazinele online în 2017. Încă sunt multe magazine care nu pot livra la timp produsele comandate de către clienți și nu vorbim doar de magazinele mici.

(chiar astăzi am găsit o poveste pe Facebook de la un client nemulțumit de la eMAG)

Dacă poți să livrezi mai repede, te încurajăm să o faci pentru a-ți surprinde clienții și a primi astfel de opinii: „Servicii impresionante in peisajul magazinelor online romanesti de dimensiuni mici. In cazul meu livrarea s-a produs chiar in ziua plasarii comenzii, dupa confirmarea telefonica din partea Gadgetway” (Radu – Sector 2, București).

Părerea lui Radu este opinia săptămânii pe blogul TRUSTED, dar am mai găsit un alt comentariu care ne-a plăcut Bogdan, tot din București, este impresionat de curierul venit cu bicicleta, dar este nemulțumit că acesta transporta coletul într-o „traistă de 4 lei din carrefour/mega image/ etc”.


Magazinul online Gadgetway.ro a implementat sistemul OPINII DE ÎNCREDERE pe 27 iulie 2016 și are în prezent 52 de opinii și o notă medie de 9,6 din 10.

În fiecare săptămână alegem un comentariu care ne inspiră din sistemul Opinii de Încredere. Toate opiniile săptămânii pot fi găsite aici!

MILESTONES Opinii de Încredere

? 32,691 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe ➡️ www.opiniideincredere.ro, dintre care 1,611 în ultimele 30 de zile.

?️ 57 de magazine online au instalat acest sistem

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne