Top 5 mesaje de Valentine’s Day de pe Facebook

de | 16/02/2015 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Cu puțin timp în urmă, am început această serie cu mesaje tematice de pe Facebook ale magazinelor care au marca TRUSTED.ro. Pentru că weekend-ul trecut a avut loc o sărbătoare foarte specială în cultura nord americană ce este adoptată cu mândrie și la noi în țară, ne-am gândit trebuie că să facem un top cu mesaje simpatice de Valentine’s Day sau, cum nu zice nimeni, Ziua Îndrăgostiților.

Când am pornit să răsfoim mesajele publicate de magazinele TRUSTED.ro, nu am avut nici cea mai mică idee ce ne va aștepta. Cu siguranță nu ne gândeam că locul 1 va reveni magazinului online Best Tires Shop care transmite un mesaj special, într-o formă originală, Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. :)

Foarte multe mesaje de Valentine’s Day au fost publicate săptămâna trecută cu produse interesante, campanii amuzante, concursuri și altele, dar noi am ales doar 5 dintre acestea. Iată topul nostru!

1. Best Tires Shop

 

2. Idea Plaza

 

3. Tiparo

 

4. Pantofiori Veseli

 

5. Originals

Dacă vrei să urmărești mesajele publica pe Facebook de magazinele care au marca de încredere TRUSTED.ro, te poți abona la această listă publică.


 Tu ce mesaje simpatice de Valentine’s Day ai văzut pe Facebook de la magazinele online?
Trimite un email pe adresa lucian (at) trusted.ro sau srie-ne pe Facebook. Nu uita să te abonezi la newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne