Au început înscrierile la GPeC Summit 2015! Invitat special: Neil Patel

de | 26/01/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

GPeC (Gala Premiilor eCommerce), cel mai important eveniment de comerț electronic din România, sărbătorește anul acesta 10 ani de existență. Seria de evenimente marca GPeC debutează cu Summit-ul din data de 11-13 mai 2015, care va avea loc în București, la Crystal Palace Ballrooms.

gpec-summit-10-aniNeil Patel,  unul dintre cei mai influenți oameni din online potrivit publicației Wall Street Journal, va vorbi pentru prima oara în România la GPeC Summit, pe 11 Mai 2015. Neil Patel este co-fondatorul CrazyEgg, HelloBar si KISSmetrics și unul din top 10 marketeri online la nivel mondial, potrivit revistei Forbes. Alături de acesta evenimentul va reuni și alți speakeri internaționali și români de renume. Pe lângă conținutul de calitate oferit de speakeri, GPeC Summit oferă participanților infinite posibilități de networking, multiple oportunități de afaceri și schimb de experiență.

Tot în prima zi, 11 Mai, va avea loc și E-Commerce Expo – expoziție B2B care aduce împreună principalii furnizori de servicii de comerț electronic și magazinele online. Celelalte două zile ale Summit-ului aduc participanților 12 workshop-uri aplicate.

“In 2015 sarbatorim 10 ani de existenta GPeC cu speakeri de nota 20! Suntem mandri sa fim primii care il aduc in Romania pe Neil Patel, dar surprizele nu se opresc aici – urmeaza sa dezvaluim nume la fel de sonore care vor urca pe scena GPeC Summit 2015, asadar ii sfatuiesc pe toti cei care activeaza in industrie sa isi rezerve locul in sala de pe acum”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Înscrie-te acum!

Pentru ca locurile sunt limitate, înscrierile la eveniment au inceput de astăzi, 26 ianuarie, iar cei interesați să participe își pot achiziționa biletul de acces de pe website-ul GPeC la www.gpec.ro.

Organizatorii au pregătit o ofertă promoțională Very Early Bird, valabilă până pe 28 februarie 2015, prețul unui bilet fiind de doar 49 EUR (TVA inclus) pentru fiecare zi de eveniment sau cu discount de 30 EUR pentru toate cele 3 zile, un bilet 3-Day-Pass costând 117 EUR (TVA inclus).


 Tu pe cine ai vrea să mai întâlnești pe scena GPeC? 
Trimite sugestiile tale pe adresa contact (@) trusted.ro sau pe Facebook.
Nu uita să te abonezi la
newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată
pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne