Top 5 mesaje de 1 decembrie de pe Facebook

de | 2/12/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Ieri a fost Ziua Națională a României și toate feed-urile noastre au fost încărcate de mesaje patriotice, poze de la parada militară din București și tot felul de postări referitoare la tricolor. Magazinele din online prezente pe rețelele de socializare au intrat și ele în acest joc, așa că ne-am gândit să facem un top cu mesajele publicate ieri care ne-au plăcut cel mai mult.

dreamstimelarge_40339863 800pxNu ai văzut prima noastră listă cu mesaje simpatice de pe Facebook? O găsești aici, lăngă „regulamentul” acestei serii de pe blogul nostru.

5 mesaje de la magazinele online care au certificatul TRUSTED.ro

1. Ai prea multe perechi de adidași și păstrezi mereu cutiile? Atuci cu siguranță vei îndrăgi și postarea de pe 1 decembrie a celor de la Originals.

2. Depozitul de Papetarie a găsit o formă foarte frumoasă de a-și prezenta unul dintre produse. Noi am fi dorit o poză orginală și un close-up pe produs, dar e foarte ok și așa. :)

3. ProAlpin a redistribuit pe pagina de Facebook mai multe imagini de la prieteni care s-au pozat cu tricolorul pe munte.

4. Paravion aduce singurul clip din acest top 5, un remake din Alba Iulia la clipul piesei Happy.

5. Magazinul Miss Grey se folosește de sloganul lor și promovează inițiativa „De 1 decembrie, poartă haine Made în România”.

 

Lista magazinelor

Dacă vrei să urmărești ce publică magazinele TRUSTED.ro pe Facebook, găsești aici lista (nu e actualizată la zi, dar va fi în curând).


Ai ceva de adăugat la acest articol?
Trimite un email pe adresa lucian (at) trusted.ro.


Nu uita să te abonezi la newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi! Respectăm standardele noastre, deci promitem să nu facem spam.

Foto: © Marianmocanu | Dreamstime.com

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne