5 mesaje simpatice de pe Facebook (I) și regulamentul jocului

de | 14/11/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

După ce am deschis noi canale de comunicare, ne-am gândit să revenim puțin la clasicul și mult prea folositul Facebook. Nu știu dacă mai știți, dar cu ceva timp în urmă am făcut o listă pe Facebook cu toate magazinele care au atestatul TRUSTED.ro. Punând toate acestea cap la cap, astăzi dăm drumul unei noi rubrici de pe blogul nostru: mesaje simpatice de pe Facebook.

Ce mesaje simpatice vom publicahttp://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-facebook-girl-using-notebook-sitting-sofa-image44414416

În fiecare săptămână sau la două săptămâni vom publica pe www.trusted.ro/noutati un articol în care arătăm 5 postări de pe Facebook care ne-au plăcut. Normal, acestea vor fi ale magazinelor online care au marca de încredere TRUSTED.ro. Vom face diferite combinații și vom veni cu „mesaje simpatice de Black Friday”, „mesaje simpatice de Crăciun”, „,mesaje simpatice de Revelion”, „mesaje simpatice pentru zile ploioase” sau, când suntem lipsiți de inspirație, „5 mesaje simpatice de pe Facebook (I)”. :)

Cum alegem mesajele

Pentru început și pentru că este jocul nostru, vom publica ce ne place nouă, ce ne face să râdem sau ce ne face să dăm like din prima atunci când vedem pe Facebook mesajul respectiv. OK, nu am fost niciodată prea rigizi, așă că așteptăm și propunerile tale pe adresa de email lucian (at) trusted.ro. Dorința noastră este să scoatem în față mesajele creative și nu foarte comerciale. Acceptăm orice tip de mesaj (concurs, promoție, poza produs etc.) și rămâne la atitudinea noastră să le publicăm pe cele mai adorabile.

5 mesaje simpatice ale magazinelor TRUSTED.ro de pe Facebook (I)

Continuăm mai jos cu primele 5 mesaje regăsite săptămâna aceasta.

1. Primul mesaj vine de la F64.

2. Al doilea de la Papetarie.ro.

3. Al treilea, PhotoFancy.

4. Al patrulea, WatchShop.

5. Ultimul mesaj de săptămâna aceasta este de la MindBlower.

 

Lista magazinelor

Dacă vrei să urmărești ce publică magazinele TRUSTED.ro pe Facebook, ai aici lista cu acestea (nu e actualizată la zi, dar va fi în curând).

Ne vedem săptămâna viitoare!


Ai ceva de adăugat la acest articol?
Trimite un email pe adresa lucian (at) trusted.ro.


Nu uita să te abonezi la newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi! Respectăm standardele noastre, deci promitem să nu facem spam.

Foto 1: Bialasiewicz | Dreamstime.com

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne