Fitle, o cabină de probă virtuală

de | 13/08/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

O companie din Franța dorește să revoluționeze modul în care cumpărăm haine din magazinele online și își propun să realizeze o cabină de probă virtuală în care utilizatorii vor putea folosi un avatar 3D realizat după corpul lor. Proiectul este denumit Fitle și tocmai a obținut finanțarea dorită în urma unei campanii pe Kickstarter. Aproximativ 260 de susținători au donat pentru a strânge suma de 68200 de dolari, depășind ținta propusă de 50000 de dolari.

Dacă ești una din persoanele care evită să cumpere haine online pentru că nu știu cum să aleagă mărimea potrivită, avatarul celor de la Fitle te va ajuta să rezolvi această problemă. Pentru a crea un avatar 3D trebuie să introduci greutatea și să încarci o serie de fotografii cu tine făcute cu telefonul mobil din mai multe unghiuri, iar în 30 de secunde acesta va fi gata și, potrivit fondatorilor, va fi precis în 99% din cazuri.

O cabina de proba virtuala

Captură de pe site-ul www.fitle.com

Echipa din spatele acestui proiect lucrează în acest moment la o tehnologie care să ușureze procesul de realizare a machetelor 3D după dimensiunile hainelor. Cu ajutorul acestora cumpărătorii vor putea verifica în câteva secunde dacă produsul dorit se potrivește. În plus, ei vor avea o cabină de probă virtuală personalizată unde vor fi salvate toate achizițiile și vor putea să verifice în orice moment dacă noile haine se potrivesc cu cele vechi.

Levi’s, Ralph Lauren și H&M sunt printre primii parteneri ai proiectului Fitle. Încă nu a fost fixată o dată de lansare, dar fondatorii au declarat că tehnologia va putea fi folosită de cumpărători până în luna februarie a anului 2015.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne