Workshop-uri și conferința e-commerce GPeC 20-21 Mai 2024, Discount special pentru comunitatea TRUSTED.ro

de | 10/05/2024

Reading Time: 3 minutes

În calitate de parteneri cu vechime ai celui mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din regiune – evident e vorba de GPeC, te invitam și anul acesta la:

Avem și un mic cadou pentru tine. 😊 Cu codul de discount TRUST20 în formularul de înscriere (în câmpul Promo Code) o sa beneficiezi de 20 de euro reducere din valoarea totală pentru orice tip de bilet selectat, indiferent de numărul de bilete achiziționate. Atenție: Codul este case-sensitive, deci trebuie introdus exact așa..

Discount-ul oferit de noi este în plus față de cele existente deja pe site-ul GPeC, iar oferta expiră pe 15 Mai 2024, ora 14:00. Selectați biletul dorit aici și aplicați codul în pasul următor în câmpul de Promo Code.

Detalii despre eveniment:

Ce te așteaptă la GPeC în 20-21 Mai 2024:

A. Pe 20 Mai 2024 se desfășoară 3 track-uri de cursuri și workshop-uri intensive de E-Commerce și Digital Marketing care au loc în paralel la BT Stup, în București, în 3 săli diferite. Sunt doar 20 de locuri disponibile pentru fiecare track – grăbește-te, dacă nu vrei să-i ratezi:

  • Track 1: SEO (Horia Neagu – Napoleon Digital) + Facebook Ads (Vlad Niță – DoAds) + Marketing și Vânzări (Cosmin Dărăban – Gomag)
  • Track 2: Customer Experience (Valentin Radu – Omniconvert) + Digital Marketing (Raluca Radu – MTH Digital)
  • Track 3: Consent Mode, Cookies și Server-Side Tracking în GA4 (Eugen Potlog, UX Studio) + Google Ads (Mădălina Stănescu – Optimized) + A.I. pentru E-Commerce (Cristian Orășanu – Naratix.ai)
  •  

B. Pe 21 Mai 2024 are loc Conferința GPeC, împreuna cu GPeC Expo la Sala Mare (Ion Caramitru) a Teatrului Național București. 5 speakeri internaționali de excepție vor urca pe scena GPeC SUMMIT într-un eveniment în română și engleză:

  • Avinash Kaushik (Bestselling Author & Digital Marketing Evangelist) – Incrementality-Centric Marketing
  • Michael Aagaard (CRO Consultant) – The Psychology of Disappointment: how it affects your users, why it’s bad for your business & what you can do about it
  • Dale Bertrand (A.I. & SEO Expert) – Reverse Engineering Google’s AI: Unlocking Emerging SEO Opportunities
  • Jessica Best (Data-Driven Marketing Strategist) – Email Marketing Copy & Design That Works
  • David Mannheim (Founder of Made With Intent & Author) – Practically Personalized in Every Way

Pe lângă speakerii internaționali, vei regăsi pe scenă numele sonore ale Digital-ului autohton precum: Tudor Manea (eMAG), Elisabeta Moraru (Google), Valentin Radu (Omniconvert), Adrian Mihai (FAN Courier), Cătălin Maftei (C-Solution), Cristian Orășanu (Naratix.ai) etc.

Peste 700 de participanți C-level sunt așteptați la ziua de 21 Mai, așadar oportunitățile de networking sunt multiple, iar întregul eveniment este axat pe conținut aplicabil care să te ajute imediat în dezvoltarea afacerii tale.

Agenda completă a evenimentului (programul pe ore și toate subiectele dezbătute) este publicată pe site-ul GPeC.

Nu uita:

Iar dacă activezi în e-commerce și ai un magazin online, îți reamintim că încă te poți înscrie la GPeC Proficiency, Programul de Mentorship pentru Magazinele Online care constă într-un proces complex de auditare, consultanță și optimizare a magazinelor în scopul creșterii ratei de conversie și a vânzărilor. Magazinul tau va fi evaluat de cei mai buni specialisti in e-commerce și digital marketing printr-un audit complex, conținând peste 200 de elemente de verificare, dar vei avea oportunitatea să participi și la sesiuni de consultanță 1 la 1 cu unii dintre cei mai buni specialiști din România pentru a optimiza magazinul online și a crește vânzările. Pe langa toate aceste beneficii, ai posibilitatea să câștigi și Premiul Vocea Clienților, ce se oferă în cadrul GPeC pe baza anumitor reguli.

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne