GPeC Ecommerce Proficiency – programul de mentorship pentru magazinele online din România

de | 10/04/2022

Reading Time: < 1 minute

Competiția GPeC se transformă incepând din acest an în programul de mentorship GPeC Ecommerce Proficiency, un program de auditare, consultanță și optimizare adresat magazinelor online din România, în care vei putea interacționa direct cu experți în domeniul e-commerce și marketing digital.

Pe langa auditul complex (audit User Experience, marketing online, SEO & Security Health Check, audit conținut și prezență social media, newslettere și campanii de e-mail marketing, audit juridic, mystery shopping), în cadrul acestui program vei beneficia de consultanță 1-la-1 din partea unei echipe profesioniste, iar cei care obțin minim 120 de puncte în cadrul auditului vor primi certificarea GPeC E-Commerce Proficiency 2022.

Noutatea este și faptul ca în acest an vă puteți înscrie și în varianta 100% confidențială, alegând pachetul Incognito, caz în care magazinul vostru nu va fi promovat pe blogul GPeC sau nominalizat la premiile GPeC, dar beneficiați de tot pachetul de informații pe care îl include programul.

Suplimentar, printre beneficiile înscrierii în acest program, notează-le și pe acestea: 

  • Ai acces la cele două evenimente GPeC Summit 2022
  • Ai 10% reducere la Școala de Vară GPeC din 24-29 august 2022
  • Obții gratuit certificarea TRUSTED.ro  – magazin online de încredere – pentru 12 luni
  • Poți câștiga Gala Premiilor E-commerce 2022
  • Networking de calitate cu cei mai buni specialiști e-commerce din România 

Descoperă mai multe detalii despre programul de mentorat GPeC Ecommerce Proficiency și înscrie-te cu încredere! Fă un pas important spre dezvoltarea magazinului tău online!

 

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne