Black Friday 2020: AUDIT GRATUIT oferit de TRUSTED.ro, primul pas spre a câștiga încrederea clienților tăi online

de | 12/11/2020 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

TRUSTED.ro, programul național de certificare a magazinelor online din România, oferă AUDIT GRATUIT magazinelor online ce se înscriu în perioada 13-15 noiembrie 2020 pe www.trusted.ro, audit menit să analizeze dacă magazinul online oferă încredere clienților și cum poate fi câștigată încrederea acestora.

Auditul TRUSTED.ro urmărește un set de 34 de criterii legate de aspecte legislative, GDPR și bune practici în domeniul e-commerce.

În urma auditarii, magazinele online pot obține certificarea TRUSTED. Conform studiilor în domeniul e-commerce, afișarea unei mărci de încredere oferită de o terță parte, cum este marca TRUSTED, ajută la creșterea conversiei magazinului cu până la 10%, oferind un plus de încredere consumatorilor, mai ales dacă este completată de opiniile clienților reali. În acest sens, TRUSTED.ro a dezvoltat sistemul propriu Opinii de incredere, prin care colectează în mod transparent feedback-urile din partea clienților online, pe care orice magazin le poate afișa gratuit în propriul site.

Oferta de Black Friday lansată de TRUSTED.ro se aplică magazinelor online lansate in anul 2020 sau cele ce urmează sa se lanseze în următoarele 3 luni, dorind sa vină în sprijinul antreprenorilor ce sunt la început de drum în comerțul online.

Fă primul pas spre a câștiga încrederea clienților online și înscrie-ți magazinul acum pe Trusted.ro. Pentru a beneficia de ofertă, folosește codul BLACKFRIDAY2020 la comentarii în momentul înscrierii. 

Îți vei mulțumi pentru alegerea făcută azi!

Alina SILAGHI

Business Development Manager

Să ne auzim cu bine la telefon: 0723277863 | e-mail: alina@trusted.ro

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne