Cum poți câștiga în 2020 Premiul Vocea Clienților powered by TRUSTED.ro

de | 27/04/2020 | 1 comentariu

Reading Time: 2 minutes

Premiul „Vocea clienților” este acordat anual în cadrul GPeC SUMMIT celui mai apreciat magazin înscris în sistemul Opinii de Încredere (Feedback.TRUSTED.ro) și care participă la GPeC. Notele și aprecierile luate în calcul sunt exclusiv cele de la clienții magazinului respectiv, care sunt colectate în mod independent de către TRUSTED.ro.

Pentru ca un magazin online să se califice la acest premiu trebuie să se înscrie în competiția GPeC 2020. Prima etapa în competiție este verificarea îndeplinirii standardelor Trusted.ro și obținea sau prelungirea Marca de Încredere TRUSTED.ro și implementarea sistemului de feedback de la clienți Opinii de Încredere. (dacă nu îl aveți deja)

Ultimul criteriu ce trebuie îndeplinit este ca magazinul online să primească cel puțin 100 de note de la clienți în perioada 01.06 – 31.10.2020. 

Opinii de Încredere este un sistem dezvoltat și garantat de TRUSTED.ro care gestionează obiectiv feedback-ul cumpărătorilor verificați și publică o notă medie a magazinelor online.

În ultimii doi ani, câștigătorii acestui premiu au fost: RepublicaBIO.ro în 2019 și Janette.ro în 2018.

Anul acesta magazinul tău online poate câștiga premiul Vocea Clienților, dar cel mai important este că vei câștiga un sistem obiectiv cu păreri de la clienți reali care te poate ajuta să-ți optimizezi business-ul, să gestionezi reputația magazinului online și să-ți păstrezi clienții alături pe termenul lung.
Ce mai rămâne de făcut? Să vă înscrieți magazinul în competiția GPeC completând formularul de înscriere.  Magazinele online deja atestate TRUSTED.ro care aleg pachetul Premium sau cel Platinum beneficiază de un discount de 10% la înscrierea în competiție. Mai multe detalii despre competiția GPeC aveți aici.

1 Comentariu

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne