Inovații online: telefoane SH verificate, shop-ul lui Marie Kondo, calitatea aerului în București

de | 18/12/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

H.appyCities, aplicația pentru o viață mai bună

H.appyCities este o aplicație de producție românească, ce-și propune să facă mai bună viața din orașul tău, cu ajutorul tău. După ce-ți creezi contul, poți pune întrebări primăriei, poți răspunde la întrebările altora, poți raporta probleme pe care le observi în oraș.

Deoarece aplicația este încă la început, unele secțiuni nu au conținut, iar la altele poți începe chiar tu să adaugi conținut.


Cumpără telefoane SH verificate

Dacă ai un telefon vechi de vânzare și te-ai săturat de mesaje în care lumea îți oferă la schimb altceva plus niște bani pentru el, sau cauți un telefon deja folosit dar nu vrei să dai banii strânși pe unul care se strică a doua zi deși a fost promvat ca fiind ”puțin folosit”, e cazul să vezi ce fac tinerii din spatele Flip.ro, scrie Start-up.ro. Platforma Flip.ro apare ca o alternativă simplă, sigură și digitală de comercializare a smartphone-urilor second-hand, ce oferă avantaje atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor.

Fiecare telefon scos la vânzare va fi atent verificat de tehnicienii IQFIX, unul dintre cele mai renumite și profesioniste centre tehnice pentru electronice din țară. Inspecțiile tehnice detaliate vizează peste 30 de repere din telefon (display, cameră, butoane, placa de bază, baterie, etc).


Marie Kondo are magazin online

Celebra luptătoare împotriva dezordinii din casă s-a lansat în comerțul electronic. La KonMari.com, veți găsi peste 100 de produse care „reflectă bucurie”, dintre care lumânări parfumate și sacoșe. Imediat după lansare, autoarea best-seller a fost criticată că încurajează cumpărarea de produse, deși ea promoveză ordinea în casă.

Într-un interviu, Marie Kondo a spus că ideea magazinului i-a venit după ce a primit de la cititori întrebări despre ce obiecte îi plac ei, dar că nu încurajează consumerismul.


PressHub Market, magazin online care vinde publicitate locală

Freedom House a lansat oficial PressHub Market, un magazin online de publicitate pentru publicațiile indepedente și cele din presa locală, anunță Paginademedia.ro. Site-ul vinde bannere, advertoriale sau proiecte editoriale către branduri și firme. Acum, shop-ul vinde publicitate pentru 27 de ziare și site-uri independente din 18 județe.

Proiectul a fost finanțat de Google News Initiative, prin programul The Digital News Innovation Fund.


Ablo leagă prietenii în toată lumea

Aplicația Ablo te poartă în lume la întâmplare și te „cuplează” cu un alt utilizator. Ai ocazia astfel să vorbești cu oameni necunoscuți care-ți pot deveni prieteni la distanță. Nu este o aplicație de flirt, decât dacă ambii parteneri sunt de acord să facă asta.

Partea interesantă este că poți scrie în limba ta și Ablo traduce pe loc frazele în limba interlocutorului. Există și facilitatea de video-chat.


Vezi calitatea aerului cu Aerlive

Bucureștiul este unul dintre cele mai poluate orașe din Europa și se află în proces de infringement cu Comisia Europeană pentru depășiri constante ale cantităților de particule fine în mișcare aflate în aer (PM10, PM2,5), dar și pentru incapacitatea de a monitoriza calitatea aerului conform legii. Site-ul Aerlive.ro îți arată calitatea aerului în diverse zone din București unde sunt instalate stații de măsurare.

În secțiunea Resurse, poți afla mai multe lucruri despre ce înseamnă un aer curat și cum se măsoară, la nivel tehnic, nivelul calității aerului.


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne