INOVAȚII ONLINE: Eagle, Questo, Anchor, Escu, Clandesto

de | 9/10/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Eagle, vulturul contabil

Știm, sunt o mulțime de aplicații de contabilitate pe piață. Ei bine, adăugați una pe listă: Eagle se vrea o aplicație ca un prieten care-ți rezolvă problemele, fără a aștepta ceva în schimb, astfel ca tu să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat în afacerea ta.

Avantajele aplicației ar fi: este ușor de utilizat atât pe laptop cât și pe mobil, emite și trimite facturi, ține evidența timpului lucrat, îți aduce toți clienții într-un singur loc, este gratuită. Aplicația este în fază beta, iar pe site te poți înscrie pentru a o testa.


Questo, pentru aventuri urbane

Aplicațiile de tip treasure hunt prind avînt, pe măsură ce oamenii ce trăiesc și lucrează în orașe își doresc mai multe posibilități de a se relaxa în timpul liber. Aici intră în scenă Questo, o aplicație prin care joci un joc în oraș: urmărești indiciile, rezolvi problemele și afli povești unice.

După ce descarci aplicația, alegi un oraș și o aventură, plătești și ești în joc! Ai de ales dintre orașe din România sau din străinătate, deci iată o modalitate inedită de a-ți petrece o parte din vacanța peste hotare!


Anchor, pentru podcast-uri reușite

Rămînem în zona tendințelor și vă semnalăm un instrument care vă va ajuta să țineți pasul cu moda podcast-urilor. Anchor este o platformă integrată în care poți crea, distribui și monetiza producțiile tale audio, folosind orice dispozitiv digital, totul gratis!

Cît despre monetizare, sistemul este interesant: platforma te poate pune în legătură cu sponsori interesați de zona în care publici podcast-urile tale. O altă metodă este de a primi donații de la ascultători.


Escu, povești de pe Pluto, pentru cei mici

De data asta, nu este o aplicație care face cine știe ce minune, ci un site cu povești pentru copii. Partea interesantă este că site-ul e administrat de Alin Popescu, cunoscut pentru Avocatnet.ro. E „simplu”: Escu.me cuprinde povești despre poporul cololuminoselfmiciomucolormuzicoselfie- iciesculumenorzgrapluton’escu!

De pe acest site, nu cumperi nimic, ci este pur și simplu o culegere de povești numai bune de spus seara, înainte de culcare, celor mici. L-am inclus printre inovațiile noastre pentru că ne-a plăcut simplitatea inițiativei, cu potențial de rezultate foarte importante.


Vorbește cu cei din jur cu Clandesto

O altă aplicație de producție românească intră pe nișa proximității. Cu Clandesto, poți discuta pe orice subiect cu oameni din jurul tău. Pentru activitatea ta, vei fi recompensat/ă cu puncte karma. Tu și ceilalți utilizatori puteți vota cu puncte pozitive sau negative noutățile împărtășite de ceilalți.

Pe de altă parte, te poți alătura unui grup tematic sau poți să-ți fondezi propriul grup. După cum îi spune și numele, nu este nevoie să-ți dai datele personale în aplicație, pentru a comunica cu semenii.


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne