Inovații online: pune-ți mașina la treabă, tranzacții bursiere mobile, Duckadam are magazin

de | 8/08/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Pune-ți mașina la treabă cu Perpetoo

Prin Perpetoo, poți închiria orice mașină îți dorești, pe ce durată dorești, direct de la proprietari. După ce filtrezi căutarea și ajungi la automobilul care ți se potrivește, aplicația te pune în legătură cu deținătorul. La final, returnezi mașina la locul stabilit de comun acord.

Plata se face prin debitare automată de pe cardul bancar al conducătorului auto doar după ce proprietarul mașinii acceptă cererea de închiriere trimisă.


Dă o tură cu Turo

Turo face același lucru ca Perpetoo, dar de data aceasta este vorba despre o aplicație internațională, în care se pot înscrie și proprietari din România. Interesant este că în platformă sunt înregistrate și firme, dar prețurile de închiriere a automobilului sunt ceva mai mici decît prin închirierea directă.

Partea și mai interesantă este că mașina închiriată poate fi deblocată din aplicația de pe smartphone, așa cum se procedează în cazul închirierii de biciclete și trotinete electrice.


Tranzacții bursiere prin Robinhood

Start-up-ul Robinhood a fost înființat în aprilie 2013, de Vladimir Tenev și Baiju Prafulkumar Bhatt, care au devenit între timp miliardari. Aplicația poate fi folosită inclusiv pentru investiții în criptomonede.

Aplicația are o interfață intuitivă și se adresează începătorilor. Noi vă sfătuim totuși să vă informați un pic înainte de a vă investi banii în activitățile propuse.


Duckadam are magazin online

Legendarul portar al echipei de fotbal a României s-a lansat în afaceri pe Internet. La Duckadam.ro, fostul jucător vă propune o linie completă de îmbrăcăminte, încălțăminte, echipament și accesorii sport pentru portari, dar și pentru sportivi în general.

Pînă la sfîrșitul lunii august, beneficiați de reduceri la toate produsele din shop-ul lui Helmut.


Prin Seva, donezi de la Miniprix

Cei care vor să doneze haine și încălțăminte au acum posibilitatea de a face acest lucru mai simplu datorită aplicației Seva de la Miniprix. Este pentru prima dată când tehnologia blockchain este folosită ca metodă pentru donații sigure de îmbrăcăminte și încălțăminte, iar noua aplicație oferă soluția inteligentă post consum care conectează donatori, curieri, instituții de asistență socială și beneficiari.

În primă fază, Seva va putea fi utilizată de 100 de utilizatori selectați, iar din toamnă va putea fi accesată de cât mai mulți oameni. Unul dintre primii donatori care participă la această lansare este chiar Ambasada Marii Britanii la București. Echipa ambasadei și-a unit eforturile pentru a livra un număr semnificativ de donații în sprijinul misiunii proiectului Seva.


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne