Inovații online: joc francofon gratuit, lenjerie intimă purtată, ambulanța de biciclete

de | 6/05/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Romanica, joc francofon

Nu este „Românica”, ci „Romanica” – denumirea unui joc lansat de Ministerul Culturii din Franța. Lumile lansate în Romanica te vor învăța formule de salut și diverse noțiuni despre timp, dar și cuvinte despre identitate și altele, în 8 limbi romanice.

Jocul este complet gratuit, nu conține reclame și nici elemente care să fie cumpărate și este disponibil în Google Play Store și în App Store. Citiți o recenzie a jocului.


Automatizarea prețurilor

O echipă de programatori români (Sorin Cristea, Peter Lupu-Volcinschi și Vlad Călățoiu) a lansat PriceFlux.net, o platformă de monitorizare și analiză a prețurilor din e-commerce, destinată eficientizării și automatizării procesului de setare a prețurilor, aflăm de la Ecompedia.ro.

API-ul PriceFlux poate fi integrat rapid și cu ușurință de orice magazin online. Rapoartele generate sunt menite să ofere toate informațiile necesare, toate informațiile actualizate despre stoc și preț fiind accesibile într-un singur loc.


Chiloți purtați, de vânzare

Oare un site care pune în legătură vânzători de lenjerie intimă și cumpărători de astfel de articole poate fi considerat o inovație? Credem că da! Evident, nu ne vom pune întrebări legate de motivațiile pe care le pot avea cei care cumpără astfel de articole la Pantydeal.com!

Atât vânzătorul, cât și cumpărătorul, își pot crea conturi pe site și tranzacțiile sunt facilitate de un mini-shop pentru fiecare cont de vânzător.


Dragoste pentru bicicletă

Îți poți manifesta acest sentiment față de… mijlocul tău de transport alternativ făcând o programare pentru o examinare în service și o reparație la Ambulanța de biciclete.

Cei care fac reparațiile evident că sunt și ei bicicliști! Ai la dispoziție 6 pachete din care poți alege, în funcție de buget și de nevoi. Vei fi însă sigur că, indiferent de pachet, bicicleta îți va fi tratată nu numai cu ulei și piese de calitate, ci și cu respect!


Închiriază gadget-uri pe termen scurt

Ai nevoie de un aparat foto DSLR cu obiectiv pentru un proiect special sau doar ca să-l testezi? Sau de un GoPro pentru o vacanță exotică? Poate ai nevoie de o bicicletă, o dronă, o consolă de jocuri pentru numai câteva zile ? În curând, închiriază-le de la alte persoane, prin Stuffz!

Găsești ușor și rapid gadgetul necesar, în zona în care locuiești și stabilești perioada de timp pentru care ai nevoie de el. Apoi te întâlnești cu posesorul gadgetului ca să ți-l înmâneze. Te bucuri de obiect și îl returnezi când ai terminat cu el. Abonează-te pe site ca să afli când se va lansa serviciul!


Contractează online, lucrează de acasă

Dacă ești freelancer sau ai niște timp liber după job-ul principal, știi cât de important e să te știe cine trebuie, ca să te recomande cui trebuie. We Remote acționează ca un intermediar între cei care doresc să realizeze proiecte pe durată limitată și cei care pot oferi serviciile căutate.

Deși suntem departe de a populariza cultura remote, din ce în ce mai multe companii optează pentru lucrul de acasă. Acest site găzduiește o selecție de joburi exclusiv sau parțial remote, pentru oameni din zona IT și nu numai. Profită de oferta promoțională!


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne