INOVAȚII ONLINE > comandă logo online, Facebook-ul modei, shopping eco

de | 19/03/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Comandă Unlogo pentru afacerea ta

Fie că ești la început de drum, fie că schimbi identitatea afacerii, ai nevoie de un logo care să te reprezinte. Ei bine, în loc să întrebi în stânga și-n dreapta unde poți crea un logo bun, poți comanda unul de la Unlogo.ro.

La prețuri de la 450 până dincolo de 2.500 de lei, beneficiezi de logo și alte elemente vizuale, ba chiar și de cărți de vizită. Ți se vor face mai multe propuneri grafice, din care vei alege varianta care ți se potrivește cel mai bine.


Phyre, alternativa card-urilor

Phyre este un alt fintech asemănător cu Revolut. Facilitățile sunt cam aceleași: ai la dispoziție un card real și altul virtual, poți primi și un Mastercard din plastic, poți plăti cu telefonul și-ți poți aduna acolo card-urile de fidelitate de la diverse magazine.

Există în aplicație și o rubrică de oferte, unde vei găsi reduceri la magazinele cele mai cunoscute sau alte tipuri de reduceri. Aplicația a fost creată de o echipă de programatori din Bulgaria.


RedCarpet, un Facebook al modei

RedCarpet este aplicaţia mobilă axată pe fashion dezvoltată de o echipă de români. Este o reţea de socializare dedicată pasionaţilor de modă, care, în decurs de câteva luni, din noiembrie anul trecut şi până în prezent, a atras peste 10.000 de utilizatori, ţinta echipei fiind de a depăşi 250.000 de utilizatori la finalul lui 2019.

RedCarpet se adresează utilizatorilor pasionaţi de modă, care, atunci când postează o poză în aplicaţie, pot eticheta produsele vestimentare pe care le poartă, indicând brand-ul acestora. Astfel, ceilalţi utilizatori pot face click pe brand-ul etichetat şi pot fi direcţionaţi către magazinele brand-urilor, pentru a face cumpărături online.


Feedback de la elevi prin Teleskop

Teleskop este un instrument care vine în ajutorul profesorilor pentru a primi feedback 100% anonim după ore. Aplicația vine în întâmpinarea profesorilor interesați de felul în care metodele și propunerile lor au impactul dorit în sala de clasă. Teleskop asistă profesorii în acest demers, oferindu-le acces la:

  • trei formulare standard de feedback;
  • confidențialitatea arhivei fiecărui profesor utilizator;
  • un sistem de asistență online instant;
  • acces la o comunitate de dialog cu experți și alți utilizatori ai aplicației.

Profesorii sunt invitați să discute periodic cu elevii rezultatele obținute și să intre în forumul de dialog, alături de cu alți colegi profesori care utilizează aplicația.


Loop, platforma de shopping ecologic

În acest an, se va lansa în SUA și Franța platforma Loop, care combină tradiția lăptarului care aducea la ușă sticle pline și le lua pe cele goale cu ideea de abonament online și de e-commerce sustenabil, care protejează mediul înconjurator, aflăm de la Ecompedia. Brand-urile cunoscute pot deveni parteneri pe Loop și le trimit clienților produsele în ambalaje returnabile, din oțel inoxidabil. Astfel, curierul îți aduce înghețată, apă de gură, detergent, șampon și nu numai. Când termini produsele și umpli Loop Tote-ul de containere goale, îl trimiți înapoi.

Comanda se va da pe site-ul Loop, clienții vor plăti o garanție pentru containerele metalice, dar prețul produselor va fi similar celui actual. La returnarea containerelor goale, primești înapoi garanția plătită sau, dacă te-ai abonat la platformă, returul declanșează automat o comandă nouă pentru același produs.


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne