Inovații online: Shipzee îți aduce produse din SUA, Cadolist îți aduce cadourile dorite, Bpost și Zalando livrează în casă

de | 20/02/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Shipzee, dacă vrei produse din SUA

Ești interesat să cumperi produse din magazine online din SUA, dar nu știi cât de mult va costa totul? În termen de 24 de ore de la solicitare, Shipzee.com îți va oferi un cost total, inclusiv achiziționarea produsului, vămuirea și livrarea la ușă.

Shipzee garantează că prețul cotat este tot ce vei plăti pentru a-ți achiziționa și livra produsul acasă. Produsele pot fi achiziționate de la toți comercianții, licitații și magazine cu prezență online.


Cadolist, ca să primești cadou exact ce dorești

Cu Cadolist, creezi liste cu ce îți dorești, dai share prietenilor și te bucuri de cadouri. Dacă te-ai săturat să primești tot felul de cadouri nepotrivite, acesta este site-ul care rezolvă această problemă, oferindu-ți o variantă super cool de a-ți crea liste de produse dorite și de a le da veste prietenilor ce-ți dorești cu adevărat.

Atunci când vezi pe internet un produs pe care ți-ai dori să-l primești cadou, apeși rapid butonul Vreau Cadou și acesta se va salva în lista ta de dorințe. Adaugă butonul la Favorite în browser, ca să-l folosești rapid când e cazul.


În Belgia, livrare direct în casă

Livrarea chiar în casa clientului ajunge în Europa, după unele experimente realizate în SUA. Bpost și Zalando au făcut unele teste în Belgia, iar încercarea a fost încununată de succes, deși mai sunt unele mici probleme de rezolvat. De exemplu, nu se poate livra în case în care există animale de companie, pentru că există riscul ca acestea să iasă din casă în momentul livrării.

În cadrul testului, participanții au primit o încuietoare inteligentă și o sonerie smart. De asemenea, printr-o aplicație pe telefon au primit tot timpul notificări. Prin intermediul ei, clienții puteau vedea curierul, puteau vorbi cu el și-i puteau deschide ușa de la distanță.

În 2016, tot Bpost a implementat un sistem de depunere a pachetelor cu produse în cutii speciale cu acces securizat.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne