eComJobs îți oferă candidați pe nișe pentru job-urile tale

de | 16/10/2018 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Este clar că ai nevoie de cei mai potriviți candidați pentru job-urile disponibile în magazinul tău online. Iar acum eComJobs* te ajută un pic mai mult: acum candidatii pot fi căutați pe nișe, direct din baza de date. Acest serviciu nou este dedicat proprietarilor de magazine online sau agențiilor cu activitate în acest domeniu.

Ecomjobs.ro s-a lansat în 2015

De exemplu, dacă aveți un magazin online cu produse din zona de haine și accesorii, aveți acum posibilitatea să căutați candidați care au mai lucrat în trecut în această nișă și care sunt dispuși să se angajeze deoarece au deja cunoștințele necesare.

Acest serviciu este unul nou pe lângă cel standard de adăugare de anunț și se plătește prin credite.  

Toți candidații descoperiți în baza de date eComJobs sunt persoane care și-au marcat disponibilitatea de a avea un job nou (status DISPONIBIL), acest lucru putând să însemne că sunt liberi de contract sau că sunt deja angajați dar ar fi dispuși să-și schimbe locul de muncă, dacă sunt convinși că fac o alegere corectă în cariera lor.

Inițial, angajatorii pot vedea câteva date din CV (anonimizate) care i-ar putea ajuta să ia o decizie, urmând ca aceștia să trimită o cerere candidatului pentru a primi acces la întregul CV și la datele de contact. Candidatul are 3 zile la dispoziție pentru a se decide dacă oferă acces sau nu angajatorului (putând să-și justifice decizia), iar angajatorul va plăti doar dacă cererea de acces este acceptată.

În prezent se poate face filtrarea în funcție de oraș, nișă, departament sau nivelul de experiență.

DETALII DESPRE ACEST NOU SERVICIU, PE BLOG-UL ECOMJOBS.

* EcomJobs.ro este partener al programului TRUSTED.RO. Magazinele atestate TRUSTED.ro care doresc să publice anunțuri la Ecomjobs.ro, despre posturi noi în cadrul firmelor lor, au o reducere de 20% la prețul pe fiecare anunț.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne