Cumpărătorii online sunt tot mai atenți la ergonomia site-ului | Vocea clientului

de | 21/09/2018 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Clienții magazinelor online românești se arată tot mai avizați în privința design-ului și funcționalității unui site de e-commerce și a ușurinței pașilor de achiziție.

Familiarizarea cu ceea ce, în limbajul specialiștilor, se numește usability, se observă inclusiv în recenziile pe care cumpărătorii le trimit prin sistemul Opinii de Încredere. Magazinele atestate care au instalat acest instrument de feedback beneficiază de sfaturi cu aplicabilitate imediată, direct de la propriii clienți.

Unele dintre aceste opinii pot părea critice, dar ele sunt mai degrabă elemente de consiliere dinspre client către magazin. Magazinele orientate către client sunt receptive la astfel de opinii, le filtrează și cele bune sunt aplicate. Atenția acordată fiecărui client în parte face ca și o banală cumpărătură online (care, by the way, e o experiență de câteva click-uri, nice!) să devină ceva plăcut! Fie că soliciți un lucru diferit, cum ar fi o livrare specială sau un ambalaj diferit, totul e posibil. Just ask! Good job, guys! :)
Anonim, RATING: 10/10Îmbunătățire site prin simplificare și opțiuni mutiple de achiziții.
Anonim – Brașov, RATING: 9/10

Răspunsul magazinuluiVă mulțumim pentru recenzie! Părerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi și ne-am dori, dacă se poate, să ne dați mai multe detalii despre aceste sugestii.


Un site ok!
Anonim – Suceava, RATING: 9/10La adresa magazinului este utilă introducerea coordonatelor GPS.
Niculescu – București, RATING: 10/10


Unele produse sunt greu de găsit pe site, dar pot fi ușor găsite în magazin. Trebuie îmbunătățită căutarea pe site.
Cristian – București, RATING: 8/10


> Periodic, alegem unul sau mai multe comentarii care ne plac cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere și îl/le adăugăm în rubrica Vocea Clientului sau Opinia Săptămânii.

64.844 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe Feedback.TRUSTED.ro, dintre care 2.548 în ultimele 30 de zile.

69 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro și InboxTarget.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne