TechFest aduce pe scenă jucători din business, blockchain și inteligență artificială

de | 11/09/2018 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

TechFest connected by Vodafone, cel mai complex festival de tehnologie (20-24 septembrie, București), va avea mai multe scene pe care vor urca peste 50 de invitați locali și internaționali. Printre aceștia se numără jucători din prima linie pe segmentul blockchain, AI și din zona start-up-urilor.

Primele zile sunt dedicate comunităților de business interesate de ultimele noutăți din tehnologie și digitalizare, comunităților de dezvoltatori IT, precum și antreprenorilor sau celor din ecosistemul start-up-urilor. Pentru aceștia sunt organizate evenimente precum:

  • Digital Transformers
  • Innovation Camp
  • VENTURE LAB
  • TechJAMuri (blockchain, deep data și Java)
  • Atelier Digital Google.

Biletele de tip early bird pentru aceste 3 zile sunt disponibile în această perioadă la prețul de 90 de euro (fără TVA) și pot fi achiziționate de aici.

În cadrul conferinței Digital Transformers, care va avea loc la Palatul Universul, Ralph Simon (UK), CEO Mobilium, considerat unul dintre fondatorii divertismentului prin intermediul aplicațiilor mobile, va vorbi despre tehnologii pentru viitor. În ultimii 20 ani, Ralph a fost o figură proeminentă, care a inovat în domenii precum sănătate și divertisment.

În cadrul aceleiași conferințe, Stiven Kerestegian, șeful Departamentului pentru Inovație și Strategie din cadrul Institutului de Design Interactiv din Copenhaga, va vorbi despre dezvoltarea conceptului de Inovație Deschisă din cadrul companiei Lego.

Tehnologia blockchain, cu o creștere spectaculoasă, va fi abordată ca temă de mai mulți jucători internaționali, printre care se numără:

  • Andrei Nagy (Canada), CEO AlphaBlock, o companie care generează soluții pentru a revoluționa sistemele predictive în această industrie;
  • Andrei Costescu, CEO&Founder Jeco Capital. Costescu este membru al grupului Forbes 30 Under 30 și vizionarul din spatele fondului de investiții care are în vizor proiecte în industria blockchain.

În cadrul secțiunii AI/Data vor fi vorbitori:

Ele vor urca pe scenele din Palatul Universul, în cadrul secțiunilor dedicate din seria TechJam. În cel de-al treilea TechJam, pe Java, va vorbi Victor Rentea, Independent Trainer și Lead Architect la IBM.

Programul este segmentat în trei arii diferite, special concepute pentru developeri, companii și start-up-uri, respectiv pentru gameri și publicul larg.

Biletele și mai multe detalii sunt disponibile pe Techfest.ro.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne