Hai la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2018, pentru 5 zile de cursuri și distracție!

de | 29/06/2018 | 2 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Au început înscrierile la Școala de Vară de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online din România, ajunsă deja la a 8-a ediție anuală. Evenimentul are loc în perioada 22-27 august 2018, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brașov (lângă Bran).

Andrei Radu, Founder&CEO GPeC, ne recomandă să includem săptămâna de E-Commerce în programul nostru de vară, pentru cel puțin 4 motive:

1. Aflăm tot ce e esențial pentru o afacere online de succes: 12 cursuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de conținut intensiv de comerț electronic și marketing online – totul axat pe “tips & tricks” și exemple concrete de la cei mai buni specialiști practicieni din domeniu. În plus, implicarea în workshop-uri și în exercițiile practice ne ajută în situațiile concrete de care ne lovim zilnic în business-urile din online. Vezi aici cine sunt trainerii Școlii de Vară GPeC 2018. 

2. Cursurile Școlii de Vară de E-Commerce GPeC vizează cele mai importante aspecte pentru orice business online: Usability, Optimizarea Conversiilor, Marketing Online, Google Analytics, SEO, AdWords, Content Marketing & Social Media, Legislație, Customer Experience, Best practices în E-Commerce, Logistică și Curierat, Growth Hacking & Loializare, Business Strategy & Investment – toate vor fi dezbătute timp de 5 zile, fără bariere în comunicare și într-un cadru informal.

3. Know-how-ul și networking-ul au loc într-un ambient relaxant, fără să fie cineva pe fugă: după cursuri urmează discuții față în față cu trainerii, cu întrebări și sfaturi avizate pentru afacerile online.

4. Se leagă prietenii pe termen lung cu cea mai frumoasă comunitate din online pentru că, după-amiezile și serile sunt rezervate activităților de Team Building, poveștilor și glumelor spumoase condimentate cu foc de tabără, vin fiert și acorduri de chitară. Nu vor lipsi mima, fusbal, air hockey, ping-pong, biliard, darts și probe de team building – toate fac parte din Școala de Vară de E-Commerce GPeC.

Numărul total de locuri: 50.Oferta Early Bird este valabilă până pe 20 iulie.

Pentru înscrieri se completează formularul online de pe site-ul GPeC!

2 Comentarii

  1. Lina M

    Buna seara vreau sa stiu daca cursurile mai au loc anul acesta si pret/perioada si cand au loc inscrierile.va multumesc

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne