Inovații online: aplicație de fitness, logo-uri instant, narghilea la comandă

de | 26/03/2018 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

TonusApp, prima aplicație de fitness din România

Aplicația a fost dezvoltată de o echipă formată din oameni cu o experiență de peste 10 ani șicertificări care atestă competențele necesare în domeniu. Aplicația înlocuiește cu succes antrenorul personal și are multe avantaje importante în comparație cu tutorialele găsite pe Internet. Totul are la bază un concept, urmărește un obiectiv și are în spate o logică de antrenament. Fiecare program se construiește cu un scop: slăbire, tonifiere, focus pe partea inferioară a corpului, focus pe abdomen, etc. Astfel, setând obiectivul clar, fiecare program se construiește exact în acest sens și urmează o logică.

TonusApp îți oferă o saptâmână de antrenament, prin programul Demo, fără să fie nevoie să achiți ceva. În plus, ai acces la secțiunea de „Antrenament gratuit” doar prin crearea unui cont în aplicație. În martie, TonusApp are o promoție de 30% reducere la programul Start.

Citește detalii la Sportescu


Creează logo-uri pe loc

DesignEvo este un producător gratuit de logo-uri online, cu peste 4.000 de șabloane pe care oricine le poate folosi. Căutați utilizând cuvinte cheie pentru a găsi logo-ul care corespunde nevoilor voastre și pentru a-l personaliza. Ai la dispoziție mii de pictograme proiectate profesional și 100 de fonturi stilate.

DesignEvo este gratuit și simplu de utilizat. Nu este necesară descărcarea sau înregistrarea.


Pepsi lansează un produs numai pentru online

PepsiCo lansează Drinkfinity în Marea Britanie. Este o marcă exclusivă pentru comerțul electronic, menită să devină atractivă în rândul clienților tineri, preocupați de o viață sănătoasă. Drinkfinity vine sub formă de „pods” (un fel de capsule) din plastic, care se adaugă în apă. Acestea includ arome cum ar fi Blackberry Acai Charge, White Peach Chill, ananas și apă de nucă de cocos. Consumatorii pot cumpăra dozele și o sticlă reutilizabilă pe site-ul Drinkfinity.com.

https://www.youtube.com/watch?v=3gTmmQ6wKQ0

Drinkfinity își propune să acceseze piața pentru generația millenials, care are nevoie de brand-uri care să le reflecte stilul de viață. Peste 20.000 de persoane au fost deja interesate de marcă înainte de lansare.


Comandă o narghilea acasă

Iată o nișă deosebită! Shisha Delivery oferă servicii speciale pentru petreceri fără ca tu să-ți faci griji. Echipa va fi prezentă la evenimentul tău și se va asigura că fiecare narghilea este preparată cum trebuie.

Alegi Aroma și, în cel mai scurt timp, echipa Shisha Delivery îți va livra narghileaua. Se folosesc numai aromele Al Fakher. Prețul pentru o narghilea este de 60 de lei, un creuzet este 24 de lei și 8 cărbuni extra sunt 5 lei. Prețurile includ livrarea, iar serviciul este disponibil numai în București.


eBay folosește realitatea augmentată pentru alegerea ambalajului potrivit

De unde știi că o cutie va fi destul de mare, fără să o vezi în realitate? eBay vă poate ajuta: tocmai a lansat o aplicație de realitate augmentată (RA) pentru Android, care vă ajută să alegeți o cutie pentru livrarea în SUA. Îndreptați telefonul spre produs și puteți suprapune pe imagine dimensiunile cutiei USPS, pentru a determina care dintre ele se va potrivi cel mai bine.

Este un bun exemplu pentru modul în care RA poate fi un instrument practic.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne