Clienții fericiți oferă gratuit informații prețioase despre produsele tale | Opinia Săptămânii – Herbaris.ro

de | 18/09/2017 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Unii clienți au harul cuvintelor și reușesc să transforme o opinie despre un magazin online într-o povestioară. Unde au luat contactul cu produsele magazinului, cum au găsit site-ul, ce apreciază la produsele cumpărate și care este legătura cu copilăria – toate se leagă într-o opinie / poveste de câteva rânduri pentru magazinul online Herbaris.ro.

„Am descoperit produsele dumneavoastra la evenimentul Bounty Fair. Am cumparat doar un sapun abraziv cu scortisoara. Am fost foarte impresionata de acest sapun, mi-a placut foarte mult. Cum nu pastrasem eticheta sapunului, credeam ca nu o sa reusesc sa mai dau de produsele dumneavoastra. Dar mi-a fost de ajutor din nou pagina de facebook Bounty Fair, unde am gasit o poza cu produsele dumneavoastra si era tag-uita pagina Herbaris. A doua zi am si facut comanda. Am primit produsele la o zi dupa ce am facut comanda, foarte prompti. Surprinderea a fost foarte mare cand am vazut unde sunt produse aceste sapunuri. In satul in care am crescut, satul Batrani, judetul Prahova. Sunt tare bucuroasa ca in satul meu sunt create astfel de minunatii. Va doresc mult succes in ceea ce faceti.”

Anonim – București – RATING: 10 / 10foto opinie bucuresti herbaris

Magazinul online Herbaris.ro a implementat serviciul Opinii de Încredere pe 23 mai 2017. Până astăzi au primit 24 de păreri de la clienți verificați. Nota generală este de 9,7 și, cel mai impresionant, toți clienții care au completat formularul de feedback ar recomanda acest magazin prietenilor. O bună practică observată pe pagina magazinului, sunt oferite răspunsuri tuturor clienților.


Periodic alegem unul sau mai multe comentarii care ne plac cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere și îl/le trecem în rubrica săptămânală Opinia Săptămânii.

➡️ Toate opiniile săptămânii pot fi găsite aici!

REPERE > Opinii de Încredere

> 37,281 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe ➡️ www.opiniideincredere.ro, dintre care 1,463 în ultimele 30 de zile.

68 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro și InboxTarget.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne