Inovații online: cumperi de la Amazon și Ebay fără probleme, credit bancar online, depozitul din aer

de | 11/09/2017 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Prezentările de la conferințe prind aripi

Uneori, prezentările cu zeci sau sute de slide-uri de la cursuri și conferințe parcă te seacă de energie. Există metode de a-i dezmorți pe participanți prin jocuri și gimnastică de birou, dar de ce să nu folosești tot puterea Internetului? Pe site-ul Hypersay.com, îți încarci prezentarea, iar sub slide-urile dorite poți pune: exerciții, sondaje, mici jocuri etc. Tot ce trebuie să faci este să le dai participanților codul unic pentru a accesa conținutul interactiv.

 

Mai mult, participanții pot lăsa comentarii pe care le pot vedea și ceilalți pe ecran și-ți pot răspunde la întrebări. În acest fel, îți îmbunătățești prezentarea pe parcurs și te pregătești mai bine pentru următoarele prezentări!


Amazon și Ebay au un interpus

Zipy este o platformă care oferă clienților posibilitatea de a cumpăra produse din străinătate printr-o modalitate comodă. Aici veți putea comanda produse direct de pe site-uri precum: Amazon, Ebay etc. Nu este necesar să deschideți un cont pe fiecare site în parte, nu sunt necesare PayPal și serviciile de expediere externe.

Zipy este doar o platformă de legătură, ceea ce înseamnă că produsele sunt furnizate de către vânzători prin intermediul platformelor prezentate.


Credit de la Orange

Orange va intra în competiție directă cu băncile și IFN-urile din România, în contextul în care pregătește transformarea Orange Money în IFN și dezvoltă acordarea de credite 100% online, anunță Wall-street.ro. Gigantul telecom se grăbește să intre pe segmentul creditării online, cel mai probabil de la începutul anului viitor și va permite clienților să se identifice la distanță și să semneze biometric contractele de credit.

Proiectul pilot de creditare la distanță, prin utilizarea tehnologiilor de semnătură biometrică, este deocamdată unic în universul Orange, dar următoarele piețe în care compania ar putea introduce inovații similare sunt Spania și Belgia.


Wal-Mart va avea depozite de produse în cer

Wal-Mart se va lupta cu Amazon la nivel înalt: compania a depus un patent pentru un depozit susținut de un dirijabil, cu livrare cu ajutorul dronelor, anunță Bloomberg. Depozitul zburător va plana la o altitudine de maximum 350 de metri, va avea mai multe rampe de lansare a produselor și va fi operat la distanță de un operator uman.

Inovația se înscrie într-o serie de mișcări pe care Wal-Mart și Amazon le fac rând pe rând. De curând, Amazon a deschis magazine fizice și a cumpărat lanțul Whole Foods, cu 13,7 miliarde de dolari.


Blinkr-ul pentru bicicliști are nevoie de tine

BLINKR este un accesoriu destinat bicicliștilor și nu numai. Se poate prinde fie direct de spatele utilizatorului, fie de bagajul acestuia și poate fi controlat cu ajutorul unui set de butoane prinse de ghidonul bicicletei. Astfel, poți semnaliza direcția în care te îndrepți cu 50 de metri înainte. De asemenea, cu ajutorul senzorilor, BLINKR poate simți când ai pus frână sau când ai ocolit brusc o groapă, așa că va reacționa în acord cu situația.

De ce prezentăm acest dispozitiv în seria „Inovații online”? Pentru că proiectul are nevoie de ajutorul tău financiar, prin platforma Startarium.ro.


 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne