Inovații online: pantaloni moldovenești pe Kickstarter, aplicația de dicție, agregatorul de concedii

de | 31/03/2017 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Pantaloni finanțați cu 127.000 de dolari

Doi tineri antreprenori din Suceava au obținut 127.000 de dolari printr-o campanie încheiată cu succes pe Kickstarter, pentru finanțarea producției unor pantaloni de ploaie pentru bicicliști. Ideea aparține unuia dintre fondatori, student la master în Danemarca, iar dezvoltarea produsului a luat câteva luni de zile.

Antreprenorii spun că vor produce în România și vor încerca să vândă din propriul magazin online peste tot în lume.


Știi un IT-ist bun? Dă-l pe Echoz!

Echoz.ro este o platformă de headhunting pentru oamenii pricepuți în IT.  Pe acest site de afiliere pe anunțuri de muncă, dacă cineva e angajat în urma recomandării tale, primești un comision. Cel mai mic comision este de 300 de euro, dar există și comisioane care ajung la 1.000 de euro. Iată cum funcționează:

  1. Creezi un anunț și specifici comisionul oferit (minimul 300 de euro). Vei plăti acest comision doar dacă angajezi pe cineva.
  2. Afiliații Echoz preiau anunțul, îl promovează, iar compania ta primește automat CV-uri.
  3. Angajezi omul.
  4. Îi anunți pe cei de la Echoz că ai angajat pe cineva și abia atunci plătești comisionul.

echoz-companii-afiliati

Dar cea mai tare veste este că site-ul este disponibil acum și pentru piața din Marea Britanie, țară care tocmai a declanșat procedura de retragere din Uniunea Europeană.


Pronunță corect în limba română cu această aplicație de dicție!

Aplicația dictie.ro își propune să te ajute să faci exerciții de dicție fără profesor și să-ți testeze cunoștințele de limbă română, atât în ceea ce privește gramatica, dar și în ceea ce privește fonetica. Funcțiile sale au fost create în urma celor 15 ani de experiență în domeniul dicției de către Carmen Ivanov, inițiatoarea proiectului, care vine în ajutorul celor care doresc să vorbească corect limba română și să stăpânească arta vorbirii.

aplicatie-de-dictie

Una dintre cele mai importante funcții ale aplicației se adresează celor care vor să afle de la un trainer autorizat cum stau cu dicția. Utilizatorii citesc cu voce tare un text redactat de specialiști, aplicația îi înregistrează și trimit înregistrarea trainerilor. Aceștia vor asculta înregistrarea și vor trimite în cel mai scurt timp un feedback complet privind pronunția, vocea, ritmul și eventualele defecte de vorbire. Găsiți aplicația în App Store și pe Google Play.


SeeColors, ca să vezi mai bine culorile

Prin aplicația SeeColors, vederea este testată și astfel se identifică gradul afecțiunii și culorile pe care ochiul respectiv nu le poate observa, le observă cu dificultate sau într-un mod eronat. Testul este simplu și se bazează doar pe elemente vizuale. Datele respective pot fi transferate către smart TV, iar acesta se recalibrează automat.

https://www.youtube.com/watch?v=SRa22cnfd0Q

Aplicația  fost realizată împreună cu Colorlite din Ungaria și este bazată pe studii științifice ce au durat 20 de ani. Tandemul smartphone/aplicație + televizor este realizat pe terminalele Samsung și este disponibil pentru moment doar în România, Ungaria și Bulgaria.


Agregatorul de concedii

Millennium Tour a lansat Concediu.com, un nou proiect online dedicat turismului. Pentru început, platforma de rezervări se comportă ca un agregator de pachete turistice integrale (cazare, transport, masă), care provin de la mai mulți tour-operatori.

concediu-com

Investiția companiei Millennium Tour se ridică la peste un milion de euro, bani ce vor fi utilizați în dezvoltarea platformei de rezervări. Proiectul Concediu.com a fost dezvoltat în trei luni și a necesitat o investiție inițială de peste 100.000 de euro.


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne