Opinia săptămânii, F64.ro: Mihaela ne povestește cât de utile sunt interacțiunile cu angajații magazinului

de | 29/11/2016 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Opinia săptămânii a fost primită de magazinul F64.ro. Felicitări și la cât mai multe Opinii de Încredere!

  • Mihaela a scris următorul comentariu despre experiența cu magazinul F64.ro:
    „Toate persoanele din magazin cărora le-am cerut informații au fost extrem de amabile și serviabile, cu multa răbdare, căldură și zâmbetul pe buze. Rapiditate și promptitudine. Am fost să schimb un SD card iar dl. de la service după ce a verificat stocul mi-a spus că nu mai sunt, însă e posibil să fie nesigilate cele din vitrină și îmi poate oferi unul în schimbul celui defect. Mi-a spus: «nu vreau să așteptați încă o zi să vină un nou card, îmi doresc neapărat să găsim o soluție acum». Claudiu, unul dintre angajații dvs, s-a ocupat de mine cel puțin 30 minute pentru a-mi răspunde la toate întrebările și a mă ajuta să înțeleg aparatul cumpărat și vreau să îi mulțumesc și public pentru răbdarea și amabilitatea lui. La fel și Claudiu Petrescu, căruia i-am cerut cu altă ocazie informații, a fost extrem de prietenos și dornic sincer să ajute. Recomand F64 tuturor!”
comentariul_saptamanii_magazinul_f64_opinii_de_incredere_nov_2016

Click pe imagine pentru a merge către opinia de pe feedback.trusted.ro!

Pe data de 29 noiembrie 2016, magazinul F64 avea 15.354 de opinii primite de la clienții care au cumpărat de pe site-ul lor și o notă generală de 9,5 din 10. F64 este unul din primele magazine online care au implementat și testat sistemul Opinii de Încredere, dezvoltat de TRUSTED.ro și Inboxtarget.ro.

Nota pentru livrare era de 9,4, iar procentul celor care recomandă acest magazin este de 98,01%.


În fiecare săptămână alegem comentariul care ne-a plăcut cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere, primit de la clienții reali ai magazinelor ce dețin Marca de Încredere TRUSTED.ro.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne