De ce mergem, an de an, la Școala de Vară GPeC

de | 28/07/2016 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

În perioada 24-29 august 2016, echipa TRUSTED.ro va fi prezentă la Școala de Vară GPeC, ediția cu numărul 6. Noi am mers în fiecare an la munte alături de GPeC, speakeri de renume din România și participanți unul și unul de la diferite magazine online, agenții și afaceri online.scoala-de-vara-gpec-2016-foto

Ca mezinul echipei, eu am fost de doar două ori la Școala de Vara de E-Commerce până acum, iar ambele ediții au avut loc la Family Hotel Arnica *** din Moeciu de Sus, Brașov. Tot acolo mergem și anul acesta, fiind un loc potrivit pentru un astfel de eveniment.

După fiecare ediție am scris un articol în care am enumerat și detaliat 5 lucruri cu care am plecat de la traineri. Abia aștept să văd cu ce voi pleca anul acesta de la Moeciu!

Între timp, lecțiile învățate în 2014 sunt aici, iar cele din 2015 sunt aici. Despre marketplace-uri, cookie-urile, date private, comunități online, trucuri SEO și social media, cum ne folosim de vocea consumatorului, cum cumpără profesioniștii și multe alte lucruri au fost învațate la școala de vară.

În 2014, plecam de pe băncile masteratului de Publicitate și Relații Publice (RPP) de la Iași și veneam pe „băncile” de la Școala de Vară GPeC. De atunci, când mi se face dor de anii studenției, mă uit în calendar să văd cât mai am până în ultima săptămână din august.

Sunt multe motive pentru care mergem la Școala de Vară GPeC. Vrem să învățăm lucruri noi, vrem să cunoaștem oameni faini din industrie (sau să stăm la povești cu cei pe care îi știm deja), vrem să ne trezim între munții patriei, să stăm la o cafea în aer curat și să ne adunăm la un foc de tabără și o sticlă de… ce consumă fiecare. :)

Cu cine ne întâlnim anul acesta
traineri-scoala-de-vara-gpec-2016-foto-moeciu-de-sus

 • LUCIA CIUCĂ, Managing Director Quantum Data Science
 • ROXANA MAGOPEȚ, Marketing & PR Manager FAN Courier
 • RALUCA RADU, Country Manager answear.ro & Co-Organiser GPeC
 • VICTOR KAPRA, Consultant independent
 • VALENTIN RADU, CEO Marketizator
 • RĂZVAN GAVRILAȘ, Founder cognitiveSEO.com & BrandMentions.com
 • HORIA NEAGU, Digital Marketing Consultant
 • IONUȚ MUNTEANU, Managing Partner & Trainer WebDigital
 • ANDREI RADU, CEO & Founder GPeC si Co-Founder TRUSTED.ro
 • LIVIU TALOI, Senior Consultant in E-Commerce, Usability, Analytics, Conversion Rate Optimization and Online Marketing @ECOMpedia
 • ANDREI GEORGESCU, Co-Founder & Managing Partner White Image – Loyalty Solutions

Apropo, mai sunt doar câteva locuri disponibile și nici nu s-a terminat oferta early-bird, valabilă până pe 1 august.   nu spuneți că nu ați știut.

Fac parte și din echipa de organizare GPeC, așa că vă aștept cu poze, video și text pe Facebook și pe Twitter: www.facebook.com/GPeCro și twitter.com/gpecro, unde o să fiu ajutat și de Anca Toma, Social Media Specialist la Scandinavian Design House Romania (SDH).

Iar pe blogul TRUSTED.ro ne vedem după eveniment, după ce îmi iau cele 5 lucruri de la trainerii de anul acesta. Pe curând.

poza-de-grup-scoala-de-vara-gpec-2014-2015-foto

Acuși, poza cu grupul din 2016

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne