Despre comerț electronic la TVR 2 cu Bogdan Manolea, Laura Pascu și Mihai Nutiu

de | 1/07/2016 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

comert_electronic_tvr_2_bogdan_manolea_actual_pe_2Săptămâna aceasta am fost prezenți în studio-urile TVR2, la emisiunea Actual pe 2

Bogdan Manolea, co-fondator TRUSTED.roLaura Pascu, PR Manager Centrul European al Consumatorilor Romania – ECC Romania, şi Mihai Nutiu, Digital Marketing Manager F64, au discutat cu jurnalista Alexandra Tiniche despre comerțul electronic din România.

„Sunt foarte multe produse care se vând online și care nu ai crede niciodată că sunt de interes în acest mediu, de la moto-coasă la bucșe pentru tractor. Mai mult decât atât, una dintre categoriile cu cea mai mare creștere în ultimii ani este cea de fashion, de îmbrăcăminte și încălțăminte”, povestea Bogdan Manolea în cadrul emisiunii.

„Este foarte important ca atunci când cumperi de la un magazine online să verifici elementele de încredere. Să vezi ce spun alții despre acest magazin, să vezi dacă au o adresă fizică, dacă au puncte de livrare, dacă acel magazin este verificat de alte organizații și multe alte elemente care te vor convinge că vei putea cumpăra în siguranță de pe acel site”, spunea Bogdan Manolea, co-fondator TRUSTED.ro, în emisiunea de pe TVR2, Actual pe 2.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne