Video în e-commerce: prima plată online televizată din 1984, produse ciudate de pe Amazon, viitorul industriei fashion

de | 15/04/2016 | 1 comentariu

Reading Time: 2 minutes

video-in-ecommerce-blog-trusted-1-fotoDupă o mică pauză la rubrică Clipuri Virale în ecommerce, schimbăm puțin numele jocului și revenim cu 5 clipuri video despre comerțul electronic. Astăzi, plecăm de la un clip din 1984 și ajungem la materiale video realizate în anii 2000, unele proaspăt scose din vizuinile YouTube-ului.


1. Au trecut 26 de ani de când a fost realizat acest video în care un prezentator se folosește de un calculator și un televizor pentru a plăti un bon pentru benzină. Îmi place cum tonul din acest material este puțin ironic, iar propoziția „E ca și cum ai avea un shopping center la tine în casă” e privită cu ceva scepticism.


2. Astăzi, online se găsesc foarte multe produse ciudate, multe dintre ele nu le-am cumpăra niciodată dacă le-am vedea pe raftul unui supermarket. În schimb, atunci când le găsești online la un magazin online și sunt descrise așa frumos, cumpărăm ciudățenii doar de curiozitate.

Cei de la College Humor au golit cardul de credit și au adunat mai multe produse bizare de pe Amazon în acest video:


3. În rubrica Inovații în e-commerce am mai vorbit despre Style Code Live, un show interactiv, realizat în direct de către Amazon, în care poți cumpăra produsele prezentate direct din video.


4. Industria fashion în e-commerce a crescut mult în ultimii ani. E ușor să accesezi site-ul unui magazin online și în câteva minute să-ți cumperi haine pentru tot sezonul.  Singurul dezavantaj este că trebuie să aștepți să ajungă comanda la tine.

În viitor, se pare că vom scăpa de partea aceasta și vom avea posibilitatea de a downloada haine de pe internet. Danit Peleg povestește în acest TED Talk cât de ușor va fi să cumpărăm modelul dorit de pe internet și apoi să îl printăm cu ajutorul imprimantelor 3D.


5. Ultimul clip prezentat astăzi merge pe o idee puțin altfel. Cum faci o reclamă la un magazin online ce vinde produse pentru animale? Îți imaginezi dialogul a doi câini care fac o comandă online. :)


Clipurile prezentate sunt adunate în acest playlist și au în total o durată de 18 minute și 19 secunde. Vizionare plăcută!

Ce alte materiale video interesante ai văzut
în ultima perioadă din categoria e-commerce?
Lasă un comentariu mai jos și dacă ne place îl vom menționa în următorul articol.

1 Comentariu

  1. Vladimir

    Vai cat de amuzant este cel cu cateii. Nu discut aici ce inseamna sa iti printezi o fusta acasa. Cred ca este cel mai inovativ post ce prezinta ecomerce.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne