Cum se vede comerțul electronic după CES 2016

de | 14/01/2016 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

ces-2016-tehnologii-care-vor-schimba-comertul-electronicJurnaliștii tech din SUA spun că nu mergi la CES (Consumer Electronics Show) pentru a vedea care va fi următorul tău gadget, ci mergi acolo pentru a vedea cum arată viitorul tehnologiei. Comerțul electronic va fi complet diferti peste 10 ani, dar care sunt tehnologiile care vor schimba această industrie?

Frigiderul inteligent cu care poți face cumpărături online

Suntem în era gadget-urilor inteligente. La începutul lunii ianuarie, Samsung a prezentat la CES 2016 un frigider cu o tabletă uriașă pe ușă, numit Family Hub Refrigerator.  

foto-the-very-near-future

Un frigider inteligent poate nu e cea mai bună idee în orice moment al zilei :)

Funcțiile acestui frigider sunt impresionante pentru 2016, iar partea bună este că va fi disponibil pentru vânzare cât de curând. Cumpărăturile online le vei putea face direct de pe frigider, te vei putea uita în frigider de pe telefonul mobil oriunde te-ai afla și multe altele.

Acest frigider a fost singurul gadget strict legat de ecommerce care a ajuns viral, toate publicațiile au scris despre el.

Cu toate acestea, a mare parte din tehnologiile prezentate la CES vor influența comerțul online din viitor, tehnologii precum integrarea comenzilor vocale cu dispozitivele inteligente (frigiderul sau mașina de spălat vor putea fi controlate cu Apple Siri sau Amazon Echo), realitatea virtuala (VR), comunicarea între dispozitive, livrarea cu dronele și altele.

Câteva gânduri de la CES pe acest subiect găsești și în acest articol Connected shopping at CES: What’s next 

Tu cum vezi viitorul în ecommerce?

Lasă un comentariu mai jos în care să ne spui ce tehnologii crezi că vor schimba felul în care vom face cumpărăturile online peste 10 ani.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne