Clipuri Virale în eCommerce: 10 ani de GPeC, imnul Black Friday, Buy Nothing Day și altele

de | 27/11/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

black-friday-cnet-video-blog-trusted-fotoAstăzi publicăm un nou articol pentru rubrica Clipuri Virale în eCommerce, deși a trecut destul de mult timp de la episodul 2 în care aveam clipuri cu butonul de la Amazon, comerț electronic personalizat și The Ebay Song.

Vezi clipurile pregătite pentru episodul 3 al acestei rubrici!

1. Săptămâna aceasta am sărbătorit 10 ani de comerț electronic în România și 10 ani de Gala Premiilor eCommerce GPeC. Aveți mai jos un montaj care marchează acest moment.

Acest clip a fost publicat și pe Facebook

BONUS: Vă recomandăm vlog-ul realizat de Ariel Constantinof care a fost la GPeC Summit pe 24 noiembrie 2015 – Dress code: business (VIDEO).

2. Black Friday-ul din vest are loc astăzi, 27 noiembrie. Presa internațională publică foarte multe materiale pe acest subiect, iar unul foarte util este cel realizat de Bridget Carey de la CNET.

3. Black Friday, Black November, Cyber Monday, Cyber weekend, Single Days și multe altele sunt sărbători ale online-ului care ajută foarte mult industria. Mashable explică cum a pornit această nebunie și cum s-a mutat din offline în online. Am scris și noi despre acest subiect aici: „Zilele negre” ale comerțului electronic românesc.

4. 2parale, partener de încredere TRUSTED.ro, și-a organizat campanie din luna noiembrie sub denumirea Black Friday is Coming – #blackfridayiscoming. Anul acesta au realizat un imn pentru Black Friday care sună foarte bine, mai ales că se pleacă de la melodia din Game of Thrones.

Generăm vânzări și leaduri
2parale e cu tine
Fashion și IT&C
Jucării pentru copii
Să îți iei servere bune
Nu te costă doar alune
Comisioane aprobate
Vânzări nemăsurate

Black Friday is coming

O să faci și bani o droaie
Totul este să ai oaie
2parale e cu tine

Black Friday is coming

https://www.youtube.com/watch?v=kXFmWjlHuec

5. După toate reducerile și campaniile de marketing, trebuie să fie o zi în care cumpărătorul se liniștește și se gândește la cei din jur, la mediu și la cum să ții cardul departe de ecrane. :)

Una dintre aceste sărbători este Buy Nothing Day, care e o sărbătoare anti Black Friday în America de Nord. Și aici ne referim la nebunia din magazinele fizice, unde oamenii se calcă în picioare pentru unul din cele 10 televizoare la reducere de 80%.

Pornind de la această zi, un jurnalist de la The Guardian încearcă un experiment  în care timp de un an de zile nu cumpără nimic în afară de mâncare și medicamente. Tu ți-ai putea imagina un an fără vacanțe, fără acel nou dispozitiv, fără haine noi, fără jocuri pe consolă, fără cărți, fără nimic ce costa bani?

Mai mult, în România se conturează o nouă sărbătoare care încurajează donațiile către diferite cauze – Hope Friday.  Pe 20 noiembrie 2015 a avut loc episodul pilot din Hope Friday, când mai multe magazine online au donat un procent din încasări.

Dar să revenim la lista noastră de clipuri video. În SUA, există campania Shift Your Shopping în care oamenii sunt invitați să cumpere de la magazinele mici și mijlocii. Mai multe detalii în reclama haioasă de mai jos cu Kevin Bacon.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne