Inovație în e-commerce: hoteluri în blocuri, mâncare exclusivă în nordul Bucureștiului, servitorul digital, aplicația peregrinului european

de | 26/10/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Noi, cei de la TRUSTED.ro, nu ne uităm numai în ograda proprie. Ne place când remarcăm lucruri deosebite la magazinele care dețin Marca de Încredere și dedicăm o serie de texte bunelor practici întâlnite. Suntem atenți însă la ce se întâmplă în e-commerce-ul românesc și mondial și ne place când remarcăm inovații, idei năstrușnice de marketing, schimbări de detaliu. Iată al zecelea text în care scoatem în evidență câteva inovații observate de noi în ultima perioadă.


Închiriatul în regim hotelier E-stabil.ro de acum

E-stabil.ro nu este o agenție imobiliară. Apartamentele sunt adăugate direct de către proprietar și site-ul nu face decât să intermedieze comunicarea dintre acesta și client. Site-ul proaspăt atestat TRUSTED.ro oferă camere și apartamente în diverse orașe din țară și din lume, cu plata pe noapte, ca o alternativă la hotelurile obișnuite.

E-stabil

În cuvintele administratorilor site-ului:

Noi am creat o comunitate şi un mediu sigur de unde poţi închiria sau da spre închiriere. Că să înţelegeţi mai bine la ce ne referim, noi ne-am săturat de agenţi imobiliari şi comisioanele lor enorme sau de hotelurile care taxează pe noapte jumătate din cât câştigăm noi într-o lună şi odată ajunşi acolo ne dăm seama că serviciile nu sunt nici pe departe cele promise.”


Mâncare exclusivă, cu stat la coadă

Yellow Menu este un meniu zilnic, unul singur, preparat în doar 50 de porții, numai pentru clienții din nordul Bucureștiului. Mai exclusivist de atât se putea? Inovația vine de la Florin Stoian, cel care a creat aplicațiile Star Taxi și Mondotaxi. Se pare că investiția a fost de 200.000 de euro.

Yellow Menu

Practic, dacă nu comanzi în intervalul orar specificat, ai pierduta șansa de a fi unul dintre cei 50 care se înfruptă din bunătățile preparate de maeștrii bucătari. În curând, va exista și posibilitatea să-ți faci abonament, ca să-ți asiguri prânzul pe toată săptămâna.


Companionul digital al peregrinului

Rețeaua Centrelor Europene ale Consumatorilor a lansat o nouă versiune a aplicației sale: ECC-Net Travel app (Android | iOS | Windows). Dezvoltată pentru a fi un partener de călătorie ideal în interiorul Uniunii Europene, precum și în Norvegia și Islanda, aceasta îi ajută pe consumatorii europeni să-și exprime drepturile în 25 de limbi europene. ECC-Net: Travel app este ușor de folosit și oferă o varietate de soluții pentru orice problemă. Pentru fiecare situație, aplicația nu numai că te informează dacă ai anumite drepturi, dar și îți explică modalitatea în care le poți exprima.

ECC Travel App

După selectarea țării și a situației (transport, închiriere mașini, hotel etc.), aplicația îți va arăta care sunt drepturile tale și îți va permite să le prezinți comerciantului în limba sa. Noua secțiune ”Ajutor” oferă date de contact relevante ale fiecărui Centru European al Consumatorilor local, precum și ale ambasadelor locale pentru situații de urgență.


 

Pune-ți aplicația să-ți umple coșul de cumpărături!

Bringo vine în ajutorul acelora pentru care timpul reprezintă o resursă preţioasă. Aplicația face cumpărăturile zilnice în locul acestor clienți ocupați şi apoi le livrează, scutindu-i astfel de timpul consumat şi de disconfortul asociat cumpărăturilor.

Bringo

Fie că este vorba despre magazinul alimentar de proximitate, de piaţa din apropiere, de un buchet special de flori sau de un magazin cu delicatese, curierii Bringo vor prelua comanda ta, vor merge la magazin şi vor face cumpărăturile în locul tău. Apoi ţi le vor livra la adresa pe care ai indicat-o.

Hm, dar unde mai este plăcerea de a petrece ore întregi în fața raioanelor?


Ai mai remarcat și alte inovații în e-commerce în ultimul timp?
Lasă un comentariu mai jos! Mulțumim.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne