Clipuri virale în e-commerce: butonul de la Amazon, comerț electronic personalizat și The Ebay Song

de | 6/08/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Continuăm rubrica Clipuri virale în e-commerce cu cinci materiale video cu și despre e-commerce care ne-au atras atenția: unul despre Amazon Dash, un material despre comerțul electronic personalizat realizat de The New York Times, un video grafic despre arta în e-commerce, o parodie realizat de College Humor și o melodie amuzantă denumită The Ebay Song.

epsidoul_2_clipuri_virale_amazon_dash_art_ecommerce_ebay_song_foto

Vezi clipurile virale în e-commerce pregătite în episodul 2 al acestei rubrici!

1. Despre butonul celor de la Amazon am mai scris în rubrica înovații în e-commerce, când a fost anunțat acest buton prin care poți comanda produsele care lipsesc din casa ta. Săptămâna trecută acest mic gadget a început să fie livrat către consumatori, iar în video-ul de mai jos îl vedeți prezentat, cu bune și cu rele. Momentan serviciul este limitat pentru USA și pentru cei care sunt abonați Amazon Prime.

2. Despre serviciile online de shopping personalizat am mai scris pe blogul TRUSTED (vezi articolul Comerțul electronic personalizat, o ramură în dezvoltare). În materialul video de mai jos din 2014, Molly Wood, reporter la The New York Times, a testat câteva servicii de acest tip din SUA și a arătat cum funcționează acestea.

3. Poate fi văzut e-commerce-ul ca o artă? Acest video grafic aduce informații cheie, prezintă această piața dintr-un punct de vedere artistic și arată cât de creativi au devenit cei care vând online. Clipul a fost publicat acum 2 ani de zile și a fost realizat de către Magento, un soft e-commerce foarte popular la nivel internațional, cu care poți realiza și administra magazine online.

4. Umătorul clip este o parodie realizată de două vedete ale internetului, Jake and Amir de la College Humor.  Începe cu acest dialog amuzant:

– Vrei să facem un maraton de cumpărături online?

– Se pare că ai început ai început „cumpărăturile” prin a fura din magazinele fizice, și arată către tableta care încă are acel sistem de siguranță atașat dispozitivelor de mici dimensiuni.

– Nu am furat nimic. Am plătit acest dispozitiv cu datele mele personale. Știi ca Apple știe totul despre noi, nu?

5. Terminăm această listă tot cu un material amuzant: o piesă despre nebuniile pe care le cumpărăm de pe Ebay, acel OLX al Statelor Unite ale Americii. :)


Tu ce alte clipuri despre e-commerce ne recomanzi? Lasă un comentariu mai jos și dacă ne place îl vom menționa în următorul articol.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne