Tu ce aplicații e-commerce folosești pe telefon și tabletă?

de | 24/07/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

fb_aplicatii_ecommerce_sondaj_trusteAplicație pentru dispozitivul mobil sau site responsive? – cea mai dificilă întrebarea pentru oamenii din e-commerce în 2015. Noi ne-am gândit să vedem ce vor consumatorii de la magazinele online și să realizăm un mic sondaj în acest sens.

Vă rugăm să completați chestionarul de mai jos și să-l distribuiți prietenilor. Vă mulțumim!

Inițial am pornit acest mic sondaj pe reddit.com/r/comertonline și, pentru că a prins foarte bine acolo, ne-am gândit să strângem câteva informații despre cele mai folosite aplicații e-commerce regăsite în top 100 pe iOS și Androit: eMAG.ro, OLX.ro, H&M app, Autovit.ro, Fashion Days, Bestauto.ro, DEDEMAN, PULL&BEAR, Stradivarius, IKEA Catalogue / IKEA Store, Mango, Miniprix, Catalog Praktiker, Lidl, Zara/ ZaraHome Shop Online, Bershka, elefant.ro, ASOS, Okazii.ro, Wish – Shopping Made Fun, GUCCI STYLE.

Ce au scris prietenii noștri de pe reddit:

„Depinde ce înțelegi prin aplicație e-commerce. Strict e-commerce eu nu am niciuna, oricum nu am încredere în telefon ca dispozitiv sigur (sau că transmite datele în siguranță). Dacă vreau să vizitez un site mă aștept să aibă o pagină responsive. Dacă vedem însă în sens larg, am vreo 6 aplicații de taxi, pentru comandă.”

„Aveam la un moment multe aplicații ale magazinelor – le testam, dar acum am rămas doar cu eMAG si OLX. Încă nu am finalizat comenzi pe mobil. Dar adaug la favorit sau pun în coș, dau mesaje pe OLX, verific coletele, garanțiile, facturile și altele pe eMAG. Azi am instalat aplicația mall-ului Sun Plaza. Am văzut că era prin topuri, dar presupun ca e doar de prezentare și nu poți cumpăra produse din aplicație.”

„Folosesc interfața web. Nu văd rostul instalării aplicațiilor atât timp cât le pot accesa pe toate din browser și pot face comenzile chiar de acolo.”

”WalletLibraPay, Home’Bank, BCR Touch24, Fashion Days, Massimo Dutti, Zara, eMag, OLX.ro, Uber, MyEnel si MyVodafone. Toate au fost folosite pentru plăți de facturi sau rate, comenzi online, publicat anunțuri sau cautat anunțuri și pentru gestionarea cardurilor de fidelitate sau a cardurilor de debit/credit.”


 Vă așteptăm pe 17 august cu rezultatele acestui sondaj. Lăsați adresa de email în formular sau abonați-vă la newsletter-ul TRUSTED.ro pentru a primi informațiile.Vă rugăm să distribuiți acest formular: www.goo.gl/4c00Eu.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne