Clipuri virale în e-commerce: se vede că ești posesor de magazin online, Tribul faptelor bune și reclame cu drone

de | 7/07/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Astăzi lansăm o nouă rubrică pe blogul TRUSTED: clipuri virale în e-commerce!

Avem pentru voi 6 clipuri interesante, 3 din România de anul aceasta și 3 de peste hotare. Găsiți mai jos o prezentare TED, materiale video realizate de Avanticart, Tribul, Google Analytics, Ad Garage Romania și un clip cu sfaturi pentru un shopping online în siguranță.

epsidoul_1_tribul_avanticart_drona_ted copy

1. Clipul de mai jos a fost realizat de Avanticart, parteneri TRUSTED.ro din septembrie 2012, și are în spate o idee care nouă ne-a plăcut foarte mult. Pornind de la o tendință din mediul online, video-ul de mai jos prezintă adevăruri cu care rezonezi dacă ești proprietar de magazin online.

„Dacă la tine pe site ai o siglă verde pe care scrie TRUSTED.ro și te mândrești cu ea, 100% ești posesor de magazin online”, minutul 3.03.

Peste 2,000 de vizualizări în 48 de ore, originalitate și din acest motiv este primul material video recomandat de noi.

2. Tu ce ai face dacă ai găsi pe stradă un colet ce trebuia să ajungă la un cumpărător online? Cei de la Tribul s-au hotărât să-l livreze și să filmeze acest episod. A ieșit ceva foarte frumos! Acest video are 2,400 de vizualizări pe Youtube, realizate în 7 zile.

3. Acest clip a fost publicat săptămâna trecută de către George Buhnici și a adunat peste 30.000 de vizualizări în 24 de ore. Ad Garage Romania a făcut prima livare a unei comenzi online cu drona, din țara noastră.

Chiar dacă livrarea din această reclamă este la nivel demonstrativ, clipul de prezentare de mai jos a reușit să atraga atenția. După cum remarcă un utilizator pe reddit România: „drona din imagine este un FAE960H care zboară fără încărcătura în jur de 30 de minute și cu încărcătura de 4kg zboară sub 8 minute. Mai departe de 5 km nu poate sa zboare. Auto Belucci este pe malul Lacului Fundeni, Auto Total este pe Splaiul Unirii. Sunt 8 km între ele și nu au de ce sa treacă pe la pasajul Basarab”. 

drona-livrare-romania-george-buhnici-reclama-2015-foto

4. Acest clip este o reclamă la Google Analytics și, deși a fost publicat pe 11 octombrie 2011, subliniază foarte bine ce fac greșit magazinele online. Materialul video are peste 1,2 milioane de vizualizări.

https://www.youtube.com/watch?v=3Sk7cOqB9Dk

5. Dacă lucrezi în domeniul comerțului electronic trebui să vezi acest material video TED cu Mick Mountz: What happens inside those massive warehouses?. Clipul ne arată cum funcționează un depozit uriaș, cum oamenii lucrează alături de roboți pentru a livra cât mai repede coletele cumpărate online.

Clipul a fost publicat în iunie 2011, are aproximativ 220,000 de vizualizări și este subtitrat în limba română.

6. Și pentru că sunteți pe blogul TRUSTED.ro, este normal să găsiți în această lista și un clip util celor care cumpără online. Găsiți mai jos sfaturi pentru un shopping online în siguranță. Tot pe acest subiect, vezi și articolul nostru Câteva indicii pentru a depista un magazin online fraudulos.

Cu peste 50,000 de vizualizări, acest clip din 2011 a fost publicat pe canalul Credit Made Clearer, unde se găsesc alte 16 clipuri de acest fel despre subiecte precum Tips For Using Your Credit CardUnderstanding Interest & APR și altele.

https://www.youtube.com/watch?v=KkEzuDQvUh4


 Ți-a plăcut această colecție de clipuri video? Abonează-te la newsletter-ul TRUSTED.ro pentru a nu pierde și articolele viitoare. În plus, ne găsești și pe Facebook, Twitter și reddit.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne