Inovație în e-commerce: fructe zilnice la job, site-uri autoconstructoare, tricouri personalizate

de | 30/04/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Noi, cei de la TRUSTED.ro, nu ne uităm numai în ograda proprie. Ne place când remarcăm lucruri deosebite la magazinele care dețin Marca de Încredere și dedicăm o serie de texte bunelor practici întâlnite. Suntem atenți însă la ce se întâmplă în e-commerce-ul românesc și mondial și ne place când remarcăm inovații, idei năstrușnice de marketing, schimbări de detaliu. Iată al cincilea text în care scoatem în evidență câteva inovații observate de noi în ultima perioadă.


Fructele zilnice de la job

În ce fel de birou lucrezi? Unul în care se comandă șaorma în pauza de masă sau unul orientat spre mâncarea sănătoasă? Dacă e vorba de ultima categorie, îți vine în ajutor Fruteria.ro, un magazin online unde îți poți face abonament pentru a primi fructe periodic.

Fruteria

Alegi frecvența, ziua de livrare și data începerii abonamentului și nu trebuie să-ți mai faci griji că nu vei avea fructe în pauza de masă!


Site-urile care se construiesc singure

Se pregătește o revoluție în web design. The Grid adună tot ce-i arunci – videoclipuri, fotografii, texte, URL-uri, le analizează și-ți creează un site unic. Pe măsură ce evoluezi, și The Grid îți schimbă site-ul, adăugându-ți module de e-commerce, feed-uri din social media etc.

The Grid

Aplicația va aplica toate culorile și filtrele care consideră că sunt adecvate nișei tale. În cazul fotografiilor, The Grid recunoaște fețele și face crop-uri bazate pe inteligența artificială. În cazul unei componente de magazin online, aplicația lucrează singură cu bazele de date, sistemele de securitate și procesul de checkout.


Casa artiștilor digitali

Cameleo.ro dorește să fie o galerie de artă cu vânzare care să promoveze artiști tineri, inovatori. Fie că-ți dorești să cumperi o lucrare care să-ți lumineze camera de zi sau o serie de fotografii care să-ți coloreze bucătăria, ei îți oferă cât mai multe lucrări relevante, interesante și, nu în ultimul rând, frumoase.

Cameleo

Poți alege fotografii și ilustrații din portofoliile artiștilor care fac parte din comunitatea Cameleo.ro, însă poți alege și dintr-o serie de lucrări alese de site din alte surse la fel de interesante.


Tricou cu ce vrei tu

Nișa site-urilor care propun tricouri personalizate încă mai are locuri libere în România. La Adcadou.ro, poți personaliza și comanda tricouri și șorțuri care să se potrivească stilului tău de viață. Poți alege dintre modelele propuse sau îți poți crea propria versiune.

Adcadou

Toate modelele sunt 100% originale, nu le vei găsi în altă parte, iar echipa din spatele proiectului are o experiență de 15 ani în acest domeniu.


Jetul de e-commerce

În curând, platforma Jet.com va porni la drum. Este un magazin online de tip marketplace, unde clienții vor putea găsi produse la prețuri mici. Însă, ca să cumperi ieftin… trebuie să dai ceva bani, adică să-ți faci abonament la ei. Firma a fost fondată de Marc Lore, a cărui companie a fost cumpărată în trecut de Amazon.

Jet

Printre funcționalitățile inedite, se va afla Smart Cart: pe măsură ce adaugi produse în coș, ești direcționat către partenerii care-ți oferă cele mai mici prețuri. Dacă schimbi metoda de plată, este posibil să economisești și mai mult.


Ai mai remarcat și alte inovații în e-commerce în ultimul timp?
Trimite un e-mail la
george@trusted.ro, pentru a ni le semnala! Mulțumim.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne