Top 5 mesaje de 1 aprilie de pe Facebook

de | 2/04/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Astăzi revenim cu material din seria top 5 mesaje de pe Facebook. Din toate postările publicate pe 1 aprilie 2015 de magazinele online care dețin Marca de Încredere TRUSTED.ro, am ales 5 care ne-au plăcut cel mai mult. În plus, avem și mențiuni speciale la finalul articolului, păcăleli românești și internaționale care nu puteau trece neobservate.

#5

Acest loc îi revine Agenției de Turism Eximtur pentru articolul publicat pe Facebook despre tradițiile de 1 aprilie din jurul lumii. De la ei am aflat despre păcălelile prelungite din Scoția, despre cea mai veche zi pentru farse din Iran și despre peștele lunii aprilie din Franța, însă i-am depunctat pentru că articol a fost publicat pe blog în anul 2014.

eximtur

#4 

Din descriere zici că e o problemă serioasă cu un client, însă din imagine ne dăm seama fără probleme că cei de la 101figurine sunt puși pe glume.

101figurine

#3

Magazinul Office Shoes Romania a ajuns pe poziția 3 cu această imagine, în primul rând pentru că noi încă nu știm 100% sigur că e o glumă de 1 aprilie. Nu este un produs exagerat și mesajul păstrează o notă credibilă: „noile cizme Hunter Dog Boot fac parte din colecția de primăvară/vară 2015 și vor fi în curând disponibile în magazinele noastre”.

office-shoes-romania-1-aprilie-2015

 #2

Depozitul de Papetarie încurajează practicarea unor glume elegante la birou. Ne-a plăcut foarte mult că mesajul lor trimite în offline, fără să provoace daune serioase și fără să necesite mult timp pentru pregătirea terenului. Cu siguranță John Oliver de la „Last Week Tonight” nu ne ruga să renunțăm la tipul acesta de păcăleli de 1 aprilie.

depozitul-de-papetarie-1-aprilie-2015-facebook-foto

#1

Magazinul Floria ajunge pe locul 1 pentru că ei nu doar propun o păcăleală pentru offline, ba chiar se angajează să o facă pentru tine. „ În primă fază, persoana dragă va primi un colet cu o…singură floare. După 5 minute curierul revine, însă, cu buchetul special comandat de tine”. Ar fi interesant de văzut cum au reacționat persoanele care au primit aceste buchete de 1 aprilie.floria

Felicitări magazinelor menționate în topul nostru! Cine vrea să urmărească mesajele publicate pe Facebook de magazinele care dețin marca de încredere TRUSTED.ro, se poate abona la această listă publică.

Mențiuni speciale

Probabil cea mai virală glumă de 1 aprilie, de anul acesta, din România, vine de la Bicicletele Pegas, care au pregătit o bicicletă personalizată pentru polițiști. Noul produs este numit Pegas Agent este dotat cu „girofar față și spate, stație radio, suport pulan, spray paralizant si rezervă pentru energizant”.

pegas-agent-1-aprilie-2015-foto-facebook

Trebuie menționat aici și clipul video puțin cam dureros al celor de la Food Panda și articolul informativ despre aplicațiile de mobile de tip scam realizat de Bitdefender Romania. O listă de produse false anunțate ieri găsiți în acest articol de pe PlayTech: selfie stick-ul Motorola, consola cu aburi, pantoful pentru selfie, sitemul MS-DOS Mobile, cuțitul inteligent Samsung și telefonul fix inteligent ASUS. Din fericire, butonul celor de la Amazon, prin care clienții pot comanda instantaneu un produs din gama unui brand, nu este o păcăleală.


 Tu ce farse de 1 aprilie bune ai văzut în online? Trimite un email pe adresa lucian@trusted.ro sau srie-ne pe Facebook sau Twitter.

Nu uita să te abonezi la newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne