Rochia care vinde orice pe Internet

de | 28/02/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Nu cred că mai este nevoie de context sau de o introducere pentru acest articol. Dacă nu te-ai săturat de poze cu acea rochie până acum, înseamnă că nu petreci destul de mult timp online. Trecând peste partea cu isteria și titlurile senzaționale, noi am apreciat modul în care brand-urile din întreaga lume au profitat în urma acestei discuții.

Multe dintre companiile care au ales să intre în joc au făcut-o într-un mod remarcabil și sunt sigur că ai văzut deja astfel de reclame pe Facebook. Nouă ne-au plăcut foarte multe dintre acestea, așa că ne-am gândit să facem o mică trecere în revistă și să arătăm cum poți să vinzi orice online dacă te legi de acest viral.

Dintre magazinele care au marca TRUSTED.ro, doar F64 și Miss Grey au publicat mesaje legate de rochia faimoasă.

 

 

 

Aveți mai jos o selecție cu ce am văzut interesant la diferite brand-uri. Din păcate în România nu prea sunt folosite hashtag-urile, deci este destul de greu să găsești pagini care au intrat în acest joc al rochiei. Iqads a strâns o parte din aceste reclame de la noi din țară.

 

Screenshot 2015-02-28 18.44.34

 

 

 

  • Câteva exemple internaționale:

 

 

 

 

 


Și mai sunt mult mai multe astfel de imagini. Care sunt glumele tale preferate cu rochia realizate de companii din România? Așteptăm răspunsul tău pe pagina noastră de Facebook sau pe adresa lucian (@) trusted.ro. Noi nu ne săturăm prea repede de trendurile din online și nu dăm ochii peste cap la astfel de inițiative creative. Deși, recunoștem că nu doar de asta ne-am dorit să avem un internet liber. :)

Nu uita să te abonezi la newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne