Evenimente despre comerțul electronic care au avut loc în 2014 (ARHIVA)

de | 31/01/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 4 minutes

În vara anului 2014, am pornit o pagină pe site-ul nostru cu evenimente recomandate de echipa TRUSTED.ro. Astăzi, am curățat puțin această pagină de evenimente și am hotărât să arhivăm evenimentele de anul trecut, pentru a face loc celor din 2015.

Iată lista evenimentelor carea au avut loc în 2014!

GPeC Summit și Festivitatea de Premiere, 27 noiembrie 2014 pin

Te așteaptă o zi memorabilă de conferințe eCommerce cu speakeri de top și subiecte de maxim interes pentru orice afacere din mediul online. Vor fi prezentări și dezbateri în care se va analiza evoluția comerțului electronic din acest an, dar și discursuri care te vor inspira. După un maraton de ecommerce, ziua se va termina cu Festivitatea de Premiere GPeC unde sunt răsplătite eforturile actorilor implicați în această industrie.

ECOMpedia Pentru Toți – consultanță gratuită față în față sau prin Skype cu Liviu Taloi

În fiecare marți, până pe 16 decembrie 2014, Liviu Taloi (da, este cel de mai sus) oferă consultanță gratuită  timp de 4 ore pentru domeniul de comerț online sau chestiuni legate de analytics și usability (câte 30 de minute pentru persoană/ companie).

  • Întâlnirile se desfășoară la sediul Connect HUB din București (Bulevardul Dacia, nr. 99, et. 4).
  • Înscrierile sunt gratuite și se fac pe eventbride.com. Rezervă-ți locul acum! Multe din acestea sunt deja date.
  • Mergeți și pe pagina evenimentului de pe Facebook pentru a afla mai multe informații despre Liviu Taloi.

Bucuresti Business Days pe 10-11 Decembrie 2014

La ediția din acest an sunt asteptați peste 1500 de participanți care vor primii informații de la 150 de speakeri din diferite domenii. Temele care se vor discuta reflectă nevoile de dezvoltare ale antreprenorilor români, așa cum au rezultat din întâlnirile și studiile realizate de organizatori: vânzarile/negocierea, networking-ul, comunicarea, maketing-ul de produs, excelența în relația cu clienții, social media, managementul echipelor și leadership-ul. Mai multe detalii pe blogul GPeC.

  • Unde? Centrul de Evenimente al Hotelului Caro, București
  • Înscrierile se fac aici, iar programul complet poate fi găsit la acest link.

Cursul „S.O.S: Învață cum sa vinzi mai mult online”, 8 noiembrie 2014

De data aceasta prezentăm un eveniment pentru publicul din zona Cluj Napoca susținut de două persoane cu CV-uri pline de experiențe în comerțul online, Ciprian Soleriu, co-fondator BrainArt și fondator ConversionAcademy.eu, și Liviu Taloi, , fondator ECOMpedia si community manager la GPeC (Gala Premiilor de eCommerce). Acești doi experți în domeniu vă vor ajuta să vindeți mai mult cu magazinul vostru online printr-un curs prescurtat S.O.S. de la Sexy Online Sales.

Asia eCommerce Conference 2014 (28 octombrie)

Cea de-a patra ediție a conferinței eCommerce Asia unde sunt analizate tendințele în comerțul electronic va avea loc în acest an în Kuala Lumpur, Malaezia. Conferința este dedicată directorilor companiilor și investitorilor care doresc să afle mai multe despre acest domeniu.

eCommerce Expo Londra, 1-2 octombrie

Evenimentul este dedicat celor care lucrează în industria e-commerce și include în program conferințe și seminarii, precum și un spațiu de expoziție la care s-au înscris 180 de companii care își vor prezenta serviciile. Organizatorii au anunțat că prezentările de anul acesta acoperă toate subiectele de discuție de la marketing și metode de plată la platforme și transport.

E-Commerce Paris, 23-25 septembrie

E-Commerce Paris este un eveniment despre comerțul electronic foarte popular la nivel internațional care a ajuns anul acesta la a 11-a ediție. În cadrul celor 3 zile vor avea loc mai multe conferințe și ateliere, dar va exista și o zonă de târg în care companiile participante vor avea standuri pentru a promova serviciile sau produsele lor. În plus, tot în cadrul evenimentului se desfășoară și Premiile E-Commerce unde sunt împărțite 11 premii pentru diferite categorii precum experiența consumatorului, logistică, metode de plată și altele, la care se adaugă „E-COMMERCE AWARD” și, pentru prima dată, „Rookie of the Year”.

Meet Magento România, 13 septembrie

Seria de evenimente Meet Magento debutează în România la Cluj-Napoca și aduce față în față programatori, furnizori de servicii și comercianți online. „Organizatorii au pregătit o zonă de expoziție pentru furnizorii de servicii și o conferință generală urmată de două trackuri specializate pentru participanți, unul tehnic, dedicat cu precădere dezvoltatorilor Magento dar și unul business, dedicat proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing și furnizorilor de servicii”, potrivit comunicatului de presă.

Școala de vara de Comerț Electronic GPeC, 27 aug.  – 1 sept.

UPDATE: Găsești aici un articol despre cum a fost la Școala de vara GPeC 2014 și aici unul cu lucrurile pe care le-am învățat acolo.

Te-ai întors recent din concediu și deja plănuiești altă evadare? Trecerea de la mare la birou poate fi mult mai ușoară dacă alegi să mergi la Școala de vara GPeC. Te așteaptă 5 zile de cursuri intensive de comerț electronic și multe alte activități în aer curat de munte, într-o atmosferă de vis din Moeciu de Sus, județul Brasov.


Ai ceva de adăugat la acest articol? 
Trimite sugestiile tale pe adresa contact (@) trusted.ro sau pe Facebook.
Nu uita să te abonezi la
newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată
pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne