Evenimente recomandate de TRUSTED.ro care au avut loc în 2015 (ARHIVA)

de | 10/01/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 7 minutes

Vrei să știi ce evenimente am recomandat noi anul acesta și ce ai pierdut? Aici vei găsi o listă lungă cu evenimente din 2015 despre e-commerce, SEO, PPC, marketing online și multe altele.

Vezi pagina de evenimente recomandate de TRUSTED.ro!

GPeC Summit, 11-12-13 mai 2015, București pin 

Potrivit organizatorilor, aceștia pregătesc deja conceptul noii ediții GPeC 2015 care marchează 10 ani de tradiție în piața românească de comerț electronic. Primul eveniment major de anul viitor este GPeC Summit care va avea loc pe 11-12-13 Mai, în București și îl are ca invitat special pe Neil Patel (Co-Fondator CrazyEgg, HelloBar si KISSmetrics). Alți speakeri: Craig Sullivan (Optimiser of Everything), Ivan Mazour (CEO & Fondator Ometria),Simo Ahava (Head of Analytics Netbooster) și mulți alții vor fi anunțați.

Au început înscrierile la #GPeCSummit 2015! 

 • Când? 11-12-13 mai 2015
 • Unde? Crystal Palace Ballrooms, București
 • Preț? 79 euro/ zi sau 207 euro/3-day-pass. Inscrie-te acum!

gpec-summit-11-12-13-mai-2015-cover-foto-facebook-ecommerce-romania

Iași Business Days 2015

In perioada 1-2 iulie 2015 va fi organizat la Palas Congress Hall ediția 19 din seria de evenimente Business Days. La eveniment vor fi prezenți peste 120 de speakeri de top din Romania și străinătate. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

 • 1-2 iulie 2015, Palas Congress Hall
 • Înscrieri de la 26 euro. Detalii aici!

iasi-business-days-2015-foto

Workshop Marcomm Pills & GPeC: Cum incepi sa vinzi (mai mult) online

Vremea calda aduce vesti bune pentru e-commerce si foarte multa informatie. Impreuna cu Marcomm Pills, GPeC organizeaza un workshop de initiere in e-commerce de o zi, menit sa va ajute sa surprindeti cat mai bine profilul cumparatorului online roman si modul in care ar trebui sa fie facuta trecerea unui business offline catre vanzari online. Mai multe detalii pe blogul GPeC.

 • Vineri, 12 iunie 2015, 09.00 – 16.00
 • Cost: 90 EUR + TVA
 • Program si agenda
 • Inscrierile se fac la adresa de email marcomm@confidentpr.com

Training de Google Analytics cu Liviu Taloi, în Piatra Neamț

Sexy Analytics 101 pentru incepatori este o zi de training adresata incepatorilor, divizata in 4 module a cate 90 de minute fiecare. Indiferent daca scopul tau este sa cresti numarul de cereri de oferta, sa vinzi produse/servicii online sau sa ai trafic mare, la finalul acestui training iti va fi clar cum aceste strategii se transpun in practica astfel incat sa ai rezultate masurabile. Mai multe detalii aici.

 • Marti, 16 iunie 2015, Central Plaza Hotel, Piatra Neamt
 • 15 locuri disponibile
 • 120 euro + TVA

Ecommerce Europe Round Tables 2015

Ecommerce Europe și E-commercefacts.com  organizează întălniri de tipul „masa rotundă” cu leaderi din e-commerce din Europa. Evenimentul are loc în mai multe orașe din Europa, iar participarea este gratuită în baza unor invitații speciale. Mai multe detalii aici.

Agenda meselor rotunde:

Global E-commerce Summit, 8-10 iunie 2015, Barcelona

Evenimentul este organizat de șapte ani și primele două ediții au avut loc în Amsterdam și Monaco, înainte să se fixeze în Barcelona. În fiecare an este abordată o nouă temă generală, iar anul acesta tema a fost formulată astfel: strategii pentru o competiție globală.

Conferința „Branduri, campanii eficiente”

Un eveniment PR2Advertising.ro organizat pentru cei interesați de advertising, marketing, branduri și campanie eficienta. Printre speakeri se află Petrișor Obae (paginademedia.ro), Teodora Juravle (Carrefour), Raluca Georgescu (GPeC – Gala Premiilor eCommerce) și mulți alții.

 • Marți, 28 aprilie 2015, intre orele 9.40 – 16.00
 • Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua)
 • Participarea este GRATUITĂ, dar locurile sunt limitate. Înscrierele se fac aici!

Lumea SEO PPC ediția #118 – Turism

În fiecare lună, comunitatea Lumea SEO PPC se întâlnește ca între prieteni și profesioniști pentru a discuta despre teme arzătoare din industrie. Evenimentul din aprilie va fi axat pe turism, iar speakerii vor fi anunțați pe pagina evenimentului de pe Facebook.

 • JOI, 23 aprilie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest
 • Intrare: 30 lei

lumea-seo-ppc-aprilie-2015-cover-facebook-foto-turism

Noaptea Agenţiilor @2Parale

2-parale-noaptea-agentiilor-2015-afis2Parale, parteneri TRUSTED.ro și GPeC – Gala Premiilor e-Commerce, au pregătit o petrecere specială pentru Hipsters și Geeks în Noaptea Agențiilor. Voi fi și premii pentru participanți: pentru hipsteri, un aparat foto cu film Lomography Diana F + blitz, și pentru geeks, o minidronă Cheerson Orange. În plus, „toţi participanţii vor primi o reclamă specială pe Google cu numele lor, făcută de specialiştii 2Parale în Pay Per Click, iar primii 40 de participanţi vor primi o pereche şmecheră de ochelari.”

Am fost și noi la petrecerea 2Parale!

Lumea SEO PPC #116 – Pentru ELE

În fiecare lună, comunitatea Lumea SEO PPC se întâlnește ca între prieteni și profesioniști pentru a discuta despre teme arzătoare din industrie. Astfel, luna aceasta va fi un eveniment „Pentru ELE”, iar cei 3 speakeri vor „aborda subiectul specializării sale dintr-un punct specific de vedere, precum re-marketing, email marketing, DSA, sfaturi SEO pentru fashion etc.

Cei 3 speakeri:

lumea-seo-ppc-marti-2015-foto-pentru-ELE

 • MIERCURI, 25 martie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest
 • Intrare: 30 lei

Mai multe detalii în evenimentul de pe Facebook.

Fashionable by Google: program dedicat magazinelor online de fashion din România

Google România a început în luna octombrie 2014 un curs intesiv de publicitate dedicat magazinelor online de fashion din România. Programul se va încheia în luna martie 2015 printr-un eveniment offline la care vor fi invitați reprezentanți ai modei „digitale” din România: magazine online, bloggeri, vloggeri și specialiști PPC care lucrează pe conturi de fashion.

 • Înscrierile se fac la acest link, dar puteți urmări pe YouTube episoadele apărute deja:

Sexy Analytics 101 pentru Incepatori 

Trainigul de 1 zi conține 4 module a câte 90 de minute fiecare și se adresează începătorilor. Pot participa antreprenorii care au prezență online și care doresc să învețe cum să măsoare cu rigurozitate rezultatele obținute în urma eforturilor de marketing.

training-google-analytics-101-pentru-incepatori-liviu-taloi-foto-martie-2014UPDATE: (numărul de locuri a fost suplimentat la 20 pentru evenimentul din 26 februarie) – se pot face înscrieri la următoarea ediție ce va avea loc pe data de 23 martie.

Mai multe detalii pe Ecompedia.ro.

ECOMpedia Pentru Toți – consultanță gratuită față în față sau prin Skype cu Liviu Taloi

În fiecare marți, Liviu Taloi oferă consultanță gratuită  timp de 4 ore pentru domeniul de comerț online sau chestiuni legate de analytics și usability (câte 45 de minute pentru persoană/ companie).

 • Întâlnirile se desfășoară la sediul Connect HUB din București (Bulevardul Dacia, nr. 99, et. 4).
 • Înscrierile sunt gratuite și se fac pe eventbrite.com. Rezervă-ți locul acum! Multe din acestea sunt deja date.
 • Mergeți și pe pagina evenimentului de pe Facebook pentru a afla mai multe informații despre Liviu Taloi.

Program SRL-DO: Hai să eCommerce cu ideea ta!

„SRL-D sau Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor aparţinând întreprinzătorilor tineri poate sa fie varianta de finantare potrivita pentru proiectul tau. Proiect finanțat in 2014, NeaKaisa.ro va împărtași detaliile din interior de care aveți nevoie pentru a aplica la aceste fonduri. Agenția de eCommerce ContentSpeed, partener de nădejde al SRL-D-urilor și Valentin Duta, cel mai tare consultant de la just-ideas.ro, participă pentru a raspunde tuturor întrebărilor tehnice și de procedură pe care le aveți”, se menționează pe pagina evenimentului de pe Facebook.

hai-sa-ecommerce-cu-ideea-ta-foto-februarie-2015Mai multe detalii găsiți și pe site-ul partenerilor noștri: www.contentspeed.ro.

Jocul Vanzarii Online, seminar gratuit

Seminarul este susținut de Ciprian Soleriu care promite că-i va învăța pe participanți formula de vânzare online care convertește vizitatorii în clienți. În plus, vei afla de ce felul în care încerci să vinzi acum pe internet nu aduce rezultate, ce gândesc vizitatorii site-ului tău despre tine și care este procesul de vânzări online care aduce întotdeauna rezultate pozitive.jocul-vanzarii-online-afis-2015

 • Numar de locuri: pe 17 februarie mai erau 73 de locuri, acum este SOLD OUT
 • Când? 24 februarie 2015, 16:30 – 19:30
 • Unde? Hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom
 • Înscrieri și alte detalii: conversionacademy.eu

Meet Magento Workshop în București

Un seminar în care vei învăța să folosești cele mai noi funcții disponibile pe platforma Magento, dar și o mulțime de tips & tricks care te vor ajut să-ți dezvolți afacerea.  Trainerul acestui workshop este Marius Străjeru, unul dintre cel mai apreciat Magento developer din lume.

Banner_mare_workshop_magento_bucuresti_2015

 • Numar de locuri: 50
 • Preț: 49 euro
 • Când? 28 februarie 2015, 09:00 – 17:00
 • Unde? Horel Caro, București
 • Înscrieri și agenda zilei: ro.meet-magento.com

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne