Câștigă una din cele 10 invitații gratuite la a 9-a ediție GPeC, cel mai important eveniment de e-commerce din România!

de | 30/10/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Oricine îşi doreşte să obţină un loc gratuit la GPeC Summit şi la Festivitatea de Premiere GPeC din 27 noiembrie trebuie să trimită un e-mail până pe 7 noiembrie inclusiv, la adresa contact@gpec.ro cu subiectul „Îmi doresc să vin la GPeC 2014”. Atenţie: doar cei care îşi vor argumenta cât mai bine solicitarea, arătând în e-mail de ce este esenţial pentru ei să participe, vor primi o invitaţie gratuită. Invitaţia este nominală şi valabilă pentru o singură persoană.

castiga 10 invitatii la gpec 2014

www.gpec.ro pentru lista actualizată a speakerilor

Exceptând cele 10 invitaţii gratuite puse la dispoziţie de organizatori, toţi cei care vor să participe la Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România se pot înscrie online, pe site-ul GPeC. Până pe 7 noiembrie 2014, este încă valabilă oferta early-bird de 39 EUR (TVA inclus) / persoană, urmând ca în perioada 8-21 noiembrie tariful să crească la 59 EUR (TVA inclus) / persoană.

“Încă de la prima ediţie a GPeC din anul 2006, am încurajat participarea gratuită a celor cu adevărat interesaţi să afle tot ce este important despre comerţul electronic şi cum să aibă un magazin online de succes. Păstrăm tradiţia şi la al 9-lea an de existenţa şi oferim 10 invitaţii gratuite celor care ne conving că locul lor este în sala la GPeC 2014″, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Despre evenimentul anului în e-commerce, citiți pe larg pe blog-ul TRUSTED.ro.


 Ai ceva de adăugat la acest articol?
Trimite un email pe adresa contact (at) trusted.ro.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne