Despre comenzile internaționale și o listă cu magazine online din UE

de | 1/10/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Chiar dacă sunt din ce în ce mai multe magazine online în România și numărul comenzilor crește de la an la, există mulți utilizatori români care cumpără de pe site-uri din afara țării. Acest lucru poate fi dovedit prin faptul că majoritatea tranzacțiilor online efectuate cu cardul sunt internaționale (60%), conform unor statistici MasterCard publicate de GPeC (Gala Premiilor eCommerce).

magazine online ue

Captură de pe www.reddit.com

Cu puțin tip în urmă, un utilizator român a întrebat pe forumul comunității Reddit din România ce magazine online din Uniunea Europeană folosesc ceilalți membri. Printre comentariile adunate la această întrebare au fost enumerate mai multe magazine de pe care au fost efectuate comenzi finalizate cu succes. Mai jos găsiți o listă cu magazinele online internaționale menționate la acea postare, multe dintre acestea fiind magazine specializate.

Pentru comenzile internaționale care sunt plasate la magazine online din UE de obicei nu se percep taxe vamale, dar e indicat să se verifice exact la Autoritățile Vamale din România sau pe site-ul magazinului pentru că acest lucru depinde de valoarea coletului. Trebuie avut grijă și la costurile de transport care de multe ori pot fi foarte mari sau se pot urmări acele site-uri care oferă transport gratuit pentru comenzile de o anumită sumă.

Ai ceva de adăugat la acest articol?
Trimite un email pe adresa lucian at trusted punct ro.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne