Livrarea în aceeași zi, un serviciu în creștere

de | 25/08/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

În anumite orașe din Statele Unite ale Americii magazinele online precum Amazon sau Ebay oferă de mult posibilitatea de livrare a produsele în aceeași zi în care se efectuează comanda. În plus, în ultima perioadă au apărut companii care lucrează cu diferite lanțuri de magazine și care oferă utilizatorului posibilitatea de a comanda online aproape orice. Cu alte cuvinte, aceste companii îți pun la dispoziție o persoană care să facă cumpărăturile pentru tine și să le livreze în doar câteva ore.

Pentru a vedea cât de rapide sunt aceste servicii în New York, un reporter de la The Verge a testat șase dintre acestea: Amazon, eBay Now, Google Shopping Express, Postmates, WunWun și Instacart. Reporterul a plasat o comandă la fiecare și în 60 de minute patru dintre acestea ajunseseră deja la el. După cum concluziona și acestea, livrarea în aceeași zi este posibilă în orașele mari din lume însă suburbiile sau orașele mici încă nu pot fi accesate atât de ușor. Avioanele teleghidate la care lucrează Amazon ar putea rezolva în viitor această problemă, dar încă nu știm când vor putea fi puse în funcțiune.

livrarea in aceeasi zi servicii sua

Axa cronologică cu serviciile disponibile in SUA, captura de pe www.theverge.com

În România acest serviciu este disponibil la unele magazine online mai mari doar pentru comenzile efectuate în prima parte a zilei și cu livrare în București. Trebuie avut în vedere că unele companii adaugă costuri suplimentare pentru livrarea unei comenzi în aceeași zi și că acest serviciu este disponibil doar în zilele lucrătoare. Produsele disponibile pentru o astfel de livrare sunt destul de variate, de la mâncare pentru pisici la cărți, haine, flori sau electrocasnice de mici dimensiuni.

Încă nu sunt acoperite toate categoriile de produse și nu avem libertatea serviciilor din Statele Unite ale Americii, dar acest lucru cu siguranță se va schimba odată cu creșterea cererii. Primul pas a fost deja făcut acum câțiva ani când au apărut primele servicii de curierat specializate pe livrarea produselor în aceeași zi.

Ai ceva de adăugat la acest material? Trimite un email la adresa lucian@trusted.ro.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne